Ана Пападопулу излезе в отпуск по майчинство

12
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Съвсем доскоро, макар и бременна, актрисата успешно играеше на сцената на най-голямата ни трупа, пише Монитор. От няколко дни обаче тя си взе заслужена почивка, тъй като вече е в напреднала бременност.

Бащата на детето е един от сценаристите на телевизионния сериал „Четвърта власт” Александър Чобанов. Двамата се сближиха покрай снимките на поредицата, където Ани играеше съпругата на известния журналист Андрей Кръстанов (Атанас Атанасов).

Ани Пападопулу навърши 35 през декември. Актрисата от „Мисия Лондон” вече има един син, плод на любовта й с режисьора Стоян Радев.

В момента в Народния театър усилено търсят заместнички на актрисата. Вече се знае, че в култовия спектакъл на Мариус Куркински „С любовта шега не бива” вместо Ани ще играе изгряващата звезда Елена Телбис (“Почти представление” на Явор Гърдев). В хитовата версия на „Дон Жуан” на Александър Морфов в ролята на безутешната вдовица на мястото на Пападопулу ще се вихри съпругата на Филип Аврамов – Милена Аврамова. Илияна Коджабашева ще замества актрисата в „Сирано дьо Бержерак”, а София Бобчева – в „Рицар на светия дух”.

Вижте снимки на Ани >>