Концептуален дизайн на iWatch, който трябва да се реализира

17
Добави коментар
wweb
wweb

В интернет пространството се води безкрайна дискусия, за това как ще изглежда умния часовник на Apple. Дали ще адаптира линията на обикновен ръчен часовник с верижка? Или по-скоро ще взаимства технологичния финес на фитнес гривните? Следва поредното концептуално предложение на iWatch, което.. настояваме да бъде реализирано!

Уникалната интерпретация на смартчасовника е дело на 3D дизайнера Тод Хамилтън, а голяма част от идеята е взаимствана от друга скорошна концепция – с GIF изображение на iWatch, пресъздаващо Nike FuelBand гривна.

 

Устройството разполага с уникална функционалност, благодарение на извит сензорен дисплей на предни позиции; страничен Home button и още два бутона от другата страна, които служат за управление на звука. В режим на заключен екран iWatch показва час, дата и бутон за пряк път към гласовия асистент Siri. С жестов контрол се плъзват и отварят много от приложенията в iOS. А освен това часовника, може да бъде ползван като фитнес тракер.

 

 

По последна информация, LG започват производството на OLED панели за iWatch и устройството ще се появи през втората половина на година. Следва останалта част от снимките на чудовищната концепция: