ВиК услуги и ремонти в София

1
Добави коментар
vik_sofia
vik_sofia

ВиК услуги и ремонти в София

пт, 03 яну 2014 20:52, 26130 преглеждания

През последните години имахме възможността да се специализираме професионално в изпълнението на ВиК услуги в София и отстраняването на възникнали ВиК ремонти и изпълняваме – диагностика, откриване и отстраняване на течове, качествено отпушване на канали – мивки, тоалетни и сифони.

Много добре знаем, че намирането на квалифициран водопроводчик е процес, който в София е доста труден понякога дори невъзможен. И точно поради тази причина ние Ви предлагаме нашите услуги в тази област. Основната ни цел и желание е да помагаме на многобройните собственици на имоти, които ежедневно се сблъскват с проблемите по водопроводната инсталация.

Ако имате спешна нужда от квалифициран водопроводчик на място се свържете с нас: 0878/294-488 или 0879/284-488.

Стараем се да Ви предложим възможно най-реалните цени за ВиК услуги съчетано с коректно и любезно обслужване, като ще Ви спестим максимално излишните разходи от ненужните подмяна на щрангове, батерии и други части.

За отстраняването на Вашата ВиК авария или плануван ремонт е необходимо да се свържете с нас, а ние ще направим всичко възможно да пристигнем при Вас за час, при невъзможност да се реагира в рамките на деня, посещението остава за следващия ден.

Всички нашите водопроводчици са оборудвани с професионални инструменти и разполагат както с ръчни инструменти така и с машина за отпушване на канали, което е още е една гаранция за клиента, че запушения канал ще бъде отпушен бързо и качествено, съчетано с разумни цени.

Част от водопроводните услуги, които предлагаме

Монтаж на сифони.

Поставянето на тоалетни казанчета, шкафове.

Подмяна и затапване на спирателни кранове.

Диагностика, откриване и отстраняване на течове със специализирана апаратура.

Монтаж и демонтаж на водомери.

Отпушване на канали, тръби, щрангове, тоалетни и мивки.

Изграждане и подмяна на ВиК инсталации – вертикални и хоризонтални щрангове.

Mонтаж и демонтаж на батерии, тоалетни шкафове, тоалетни казанчета, бидета, душ кабини и бойлери.

Монтаж на аксесоари за бани.

Поддръжка на ВиК инсталации за дома и бизнеса – апартаменти, къщи, вили, административни и производствени сгради.

Район на покритие и работно време

На нас може да разчитате без почивен ден от 08.00 – 20.00ч. за ВиК ремонти или отпушване на канали в София за всички квартали.