Пенка втрещи Фейсбук с липса на вкус (СНИМКИ!)

11
Добави коментар
Women
Women

Пенка провокира фенове и недоброжелатели във Фейсбук

Пенка, която с гордост се нарича Карибското тяло, не спира да провокира почитателите си и най-вече – недоброжелателите си, с разголени фотоси. Брадърката публикува непрекъснато снимки в социалната мрежа Фейсбук, които събират противоречиви коментари.

Звездата от Биг Брадър лъсна по цикламени гащи и черно боди в социалната мрежа. Отгоре на всичко демонстрира свръх самочувствие, показвайки натурални форми. Нищо че цикламените й бикини никак не подхождат на черното боди и комбинацията е по-скоро евтина, отколкото с*кси.

Потребителите на Фейсбук не спестиха критиките си, но Пенка кога ли се е впечатлявала от тях. Самата тя показа в Биг Брадър, че хорското мнение не я засяга. Не успя да я впечатли дори това, че цяла България се смя на неграмотността й. За нея е най-важно, че е спасила от магистралата и е станала известна покрай “Мис България” и Биг Брадър. Затова й не крие, че е готова да щурмува следващия конкурс за красота.

Няма как обаче да отречем, че Пенка има уникално чувство за хумор. Във всяко предаване, в което участва, ръси бисери за чудо и приказ. Затова и я канят и пак затова я гледат зрителите. Тя е женският вариант на Пацо, който също опознахме покрай Биг Брадър.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари