Съвети за лазерна епилация

1
Добави коментар
n_braikova
n_braikova

Голяма част от жените се доверяват на процедурата лазерна епилация, защото тя е ефикасна и безболезнена. Днес модерният начин за обезкосмяване е посредством лазерна епилация – иновативна, модерна техника, осигуряваща дълготраен ефект. По време на процедурата, високата светлинна енергия, която се излъчва, разрушава фоликулите на косъма и предотвратява тяхната нова поява и растеж.

Обезкосмяването чрез лазерна епилация има множество предимства пред останалите методи. Процедурата може да бъде правена по всяко време на годината, подходяща е за всякакъв вид кожа, няма странични ефекти и има дълготрайни резултати. При познатите процедури за обезкосмяване се наблюдават странични ефекти като обриви и зачервявания, но при прилагането на лазерна епилация не се наблюдават такива нежелани следствия.

Има препоръки, които са важни, ако решите да се подложите на този метод. Консултирайте се със специалист предварително. Важно е кожата да бъде чиста и по нея да няма никакви кремове или каквато и да е друга козметика. Няма някакви ограничения, или условности, с които клиентът трябва да се съобразява след като е преминал през процедурата лазерна епилация. След нея местата, които са третирани, ще бъдат намазани с успокояващ крем. Продължителността на терапията зависи от обема на третираното място. Тя може да бъде от няколко минути до няколко часа – всичко е строго индивидуално.

В модерните клиники методът се прилага чрез нови, иновативни уреди, които не засягат кожата, но унищожават с мощни лъчи космите. Тези уреди са от ново поколение и са съобразени с последните тенденции в техниката. Всеки втори салон за красота, студио или клиника вече предлага тази услуга, но качеството е различно навсякъде. Тъй като се използват различни видове уреди, трябва да се информирате предварително, за да не останете разочаровани. Добрата лазерна епилация трябва да се прави с качествен вид лазер и възможност за индивидуална настройка на енергията, дължината и импулсите. Мощността трябва да е достатъчна, за да се получи качествен ефект.

Процедурата се предлага в множество студиа за красота, фризьорски салони и клиники. Ако преди години терапията беше непозната за нашия пазар, днес тя вече може да бъде направена навсякъде. В последните 10 години процедурата лазерна епилация започна да набира все по-голяма популярност. Днес тя вече е предпочитан метод, на който може да се има пълно доверие. Грешно е схващането, че само жени се интересуват от тази интервенция. Все повече мъже използват тази терапия. Всъщност има много такива митове. Важно е преди да се подложите на тази терапия да направите информиран избор и да заложите на  специалисти от студио/клиника, които са доказани в областта и които ще ви предоставят качествени резултати.

За жалост има много недоброжелателни фирми, които привличат клиенти не с качество, а с атрактивни промоции и надписи като: „Само днес лазерна епилация на крака 20 лева”.

 

Лазерна епилация – http://elosbg.com/procedures/8-traina-elos-lazerna-epilatsiya