50% намаление на двудневен пакет за двама със закуски и вечери в Хотел Калифер, Калофер

15
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

реалнo 198 лв.

Oтстъпка:
-50%

99лв.

Купена:&nbsp 21 &nbspпъти

Абонирай се занашите предложения!

Стойност

198 лв.

Отстъпка

50%

Спестяваш

99 лв.

СПОДЕЛИ!

Хотел „Калифер“ е разположен в подножието на Стара планина, близо до Средна гора. Хотелът е във възрожденски стил, изграден предимно с естествени материали – камък и дърво. На партера има механа, която предлага традиционни местни ястия. Семеен хотел „Калифер“ разполага и със собствен паркинг.

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: 198лв. – 50% = 99лв.
ВИП ваучера е за двама и включва:

Две нощувки в двойна стая

Две закуски

Две вечери (тристепенно меню) в механата на хотела  (събота вечер оркестър)

Демонстрация на местни занаяти

Интернет

Паркинг  

Туристическа такса

* Организирано посещение с екскурзовод на Национален музей „Христо Ботев“ ( част от сто Национални туристически обекта ), Даскал Ботевото училище,Паметника на Христо Ботев в гр. Калофер (входните такси за музеите не са включени в цената.)

В Калофер се намира Националния музей „Христо Ботев“, част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз. Друга местна забележителност е Музеят на просветното дело, който се помещава в едно от първите училища в България. Негов основател е бащата на Христо Ботев – даскал Ботьо Петков. 

Условия на офертата

Ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата. 

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Деца до 10 годишна възраст се настаняват безплатно. 

Деца над 10 години или трети възрастен доплащат на рецепция по 20лв. за нощувка със закуска. 

Всички доплащания се извършват на рецепцията на хотела.

Настаняване след 14ч, освобождаване до 11ч в деня на тръгване.

Валидност на ваучера: от 27 Януари до 31 Март 2014год.

Преди закупуването на ваучер направете запитване за свободни дати на телефон:
******; ******.

След закупуването на ваучера трябва да потвърдите резервацията си, като продиктувате номера на ваучера си на телефон: ******; ******7.

Вижте всички общи условия.

Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg
В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Хотелът разполага с 10 стаи (8 стаи по две легла и 2 спални). Всяка стая има санитарен възел. На първия етаж има пет стаи и общо помещение – дневна. На втория етаж има отново пет стаи и голяма южна тераса-  чардак, с уникална гледка към града. Сградата е във възрожденски стил, изградена предимно с естествени материали- камък и дърво. На партера има механа, която предлага традиционни местни ястия. Хотелът разполага със собствен паркинг.

Калофер е разположен в подножието на южните склонове на Стара планина. Намира се на 56 км. от Пловдив, на 222 км. от Бургас, на 300 км/ от Варна и на 164 км/ от столицата София.
В Калофер се намира Националния музей „Христо Ботев“, част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз.
Градът е важен пункт за много маршрути в областта на националния парк „Централен Блакан“ – към хижа „Рай“, връх Ботев, водоскока Райско пръскало, както и към резервата „Джендема“ и още много маршрути. Специално построена за туристите е екопътеката „Бялата река“, която започва малко след Мъжкия манастир и минава през едни от най-красивите и живописни местности през по-безопасната част на „Джендема“. Екопътеката е с много добра инфраструктура и с интерактивни образователни игри за деца и възрастни, представящи флората и фауната на този район. На разположение на туристите са високопланински водачи с професионална екипировка. Поречието на Тунджа и Бяла река предоставят чудесни възможности за пикници през почивните дни.

Виж всички оферти от категория: Еко Хотели

Оценка за „Хотел „Калифер““

4.93,
396 Глас(а)

Валидност на ваучера: от 27.01.2014 до 31.03.2014