Уникални кутии за бижута

1
Добави коментар
Podarello
Podarello

Всички знаем, че бижутата са най-обичания дамски аксесоар. Те често са и първият избор, когато трябва да изберем подходящ подарък за нежния пол. Но не винаги бюджетът ни позволява да подарим качествено и стилно бижу – такова, каквото всяка дама със сигурност заслужава. Затова ние предлагаме един по-нестандартен, но в същото време страхотен подарък за нея – кутии за бижута. Ето няколко, които приковаха вниманието ни:

Кутия за бижута „Престиж“

 

1. Кутия за бижута „Престиж“
Тази кутия е истинско произведение на изкуството и би задоволила нуждите и на най-капризните дами. Изработена е от висококачествена еко-кожа. отвън и кадифе отвътре. На горния си ред разполага със специална поставка за пръстени, едно затворено с капак и едно отворено пространство за дребни бижута. Когато този ред се махне, отдолу се открива голямо свободно пространство за всякакви бижута и аксесоари. Тъй като долната част е невидима на пръв поглед, в нея спокойно могат да се съхраняват по-ценните бижута. Освен това кутията за бижута има метална заключалка с малко ключе. С големите си размери и стилния си дизайн, тази кутия за бижута би паснала чудесно на всички почитатели на ценните накити – в нея те ще бъдат подредени и винаги готови да бъдат носени.

Кутия за бижута „Канапе“

2. Кутия за бижута „Канапе“
Кутия за бижута „Канапе“ няма как да остане незабелязана със своя нестандартен дизайн. Подходяща е за по-млади дами със слабост към розовия цвят и кукленските стаи, защото тя изглежда като извадена от такава. С формата си на кокеткно канапе в цикламено и розово, на пръв поглед едва ли някой би предположил какво е предназначението на тази вещ. А всъщност отвътре има огледало, поставка за пръстени и свободно пространство за всякакви бижута. Изработена е от меко и много приятно на допир кадифе.

Кутия за бижута „Ейм“

3. Кутия за бижута „Ейм“
Третата ни находка е тази уникална кутия с форма на сърце, подходяща за по-романтичните натури. Тя е стилна, компактна и изключително красива. Изработена е от еко-кожа и кадифе и разполага с две прегради, поставка за пръстени и огледало. Затваря се с цип и е изключително удобна за пътуване.

Без значение дали ще изберете за подарък една от нашите кутии за бижута или нещо друго, не забравяйте да опаковате красиво и да добавите картичка с лично послание, за да бъде подаръкът ви още по-специален и незабравим.