Гай Кавазаки „проверява реалността“ с новите оръжия на маркетинга

17
Добави коментар

Гай Кавазаки „проверява реалността“ с новите оръжия на маркетинга

Издателство „Ентусиаст“ публикува книгата „Проверка на реалността. Новите оръжия на маркетинга“ на една от най-ярките фигури в модерния свят на бизнеса – Гай Кавазаки. „Проверка на реалността“ е обобщение на всичко, което той е направил и видял, отнасящо се до създаването и управлението на големи организации. Ценните му съвети са приложими не само при полагането на основите на тези организации, но и във всеки етап от развитието им.

Книгата е блестящ наръчник за начинаещите предприемачи, защото разкрива пътя към хиляди умения, сред които как да изградят екип, как да продават, как да блъфират, как да правят презентации, как да влияят на хората и да печелят доверието им и, разбира се, как да правят пари. Тя е подходяща за широк кръг читатели – от мениджъри до студенти и за всички, занимаващи се с маркетинг.

За двадесет и пет години в различните си превъплъщения на предприемач, инвеститор на рисков капитал, блогър и гуру, Гай Кавазаки оценява с орлов поглед колебливите тенденции, популярните теории, ексцентричния жаргон и цялата глупост и неразбории на онова, през което преминава бизнесът в съвременния свят. „Да, става дума за пари. Но не само. Става дума за още нещо – още по-неустоимо и изкушаващо. Възможността да промениш света. Шансът да яхнеш вълната, който се появява един път в живота, и да се оставиш да те понесе на пътешествие, което се преживява само веднъж… Мислиш, че имаш добра идея? Патентовай я и давай напред!“, съветва последователите си Кавазаки.

Книгата е безценен пътеводител сред безброй идеи и концепции за управление и представлява цялостен наръчник на Гай Кавазаки за основаване и действие на пълни обороти на една голяма организация – от онзи тип, който устоява на проверките на времето и пропуска всички преходни увлечения по различни бизнес теории. Тя съдържа най-добрите материали от блога на Кавазаки, едно от най-популярните и любими места в Мрежата за всички маркетолози. „Исках да осигуря на здравомислещите хора в бизнеса сурова и истинска информация, която да ги „въоръжи и импулсира“ и тази информация да се съдържа в онова, което може да се държи в ръце – книга. Защо? Защото книгата се разпространява и редактира по-бързо от блога. Фактите в нея са по-лесни за проверка. Също така книгата не зависи от интернет връзката ви, от батерията на лаптопа, както и от нерядко отблъскващо разпечатване“, споделя Гай Кавазаки.

Повече информация за книгата може да намерите тук.

Коментари