Спечелете Преса за кафе и чай Kaiserhoff

1
Добави коментар
pgp

Студеното време вече е факт. С него идва и нуждата от хубави топли напитки, които да внесат допълнителен уют в дома или офиса. Затова и наградата в LuckyStar.bg за тази седмица е една страхотна преса за кафе и чай.

С обем от 600 мл тя ще Ви гарантира поне 3 големи чаши ароматно кафе или вкусен чай винаги когато се нуждаете от тях. Здравият корпус от неръждаема стомана и термоустойчиво стъкло (до 120 градуса) превръщат пресата в надежден помощник за всеки любител на топлите напитки.

Посрещнете студените зимни дни в уюта на своя дом или офис, придружени от винаги качествени кафе или чай за Вас и Вашите гости. Регистрирайте се в LuckyStar.bg още сега, за да участвате в томболата и да имате шанса да спечелите.

За това Ви трябват само профил в LuckyStar.bg и малко късмет.

След като влезете в профила си, кликнете върху бутон „Участвам“ и ще бъдете включени в седмичната томбола. А за всеки регистриран приятел, когото поканите през уникалния си линк, получавате един допълнителен шанс да спечелите пресата за кафе и чай на Kaiserhoff.

Краен срок за участие: 02 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.