Сватбена фотокнига

2
Добави коментар
melangestore
melangestore

Всички младоженци с трепет и вълнение организират сватбеното си тържество. Те искат то да е издържано освен откъм украса, подходящ ресторант или място удобно и комфортно за гостите си, така и да ангажират точните хора или агенция за фото и видео заснемане на личният им празник.

Вълнението им е също толкова голямо и от към етикет, било за сватбена ракия, за тейбълки по масите, за фолиото с имената им, което ще залепят на номера на сватбения си автомобил, за картичките на сувенирите, които ще подарят на присъстващите гости, изобщо притесненията им са за един ден, но този ден е най-важният за тях сега!

Скъпи младоженци, искам само да Ви кажа, че тържеството Ви ще бъде винаги прекрасно, щом се обичате, щом сте решили да отпразнувате любовта си в широкия спектър на роднини и приятели.

Ритуалите са такива, каквито сами си решите, поканите са тези, които сте харесали най-много измежду всички, а шрифта е този, който сте избрали. Безпокойството Ви по малките неща не бива да е прекалено, всичко е хубаво на този тъй публичен ден! Единственото нещо, което не може да изберете в този ден е друг младоженец или булка :).

След сватбения ден ще получите желания филм, желаните снимки и всичко, което Ви е наречено за подарък.

Аз не съм фотограф, не съм и оператор, защото страстта ми е другаде – в събирането на всички моменти на едно място, а мястото е вашата сватбена фотокнига. Тя ще бъде актуална и удобна за показване на близките Ви без интернет и без компютър – тя ще бъде в ръцете Ви без всякаква друга зависимост. Фотокнигите, които Ви предлага Evgabook, са индивидуално изработени с дизайн, който Ви подхожда и който ще Ви впечатли. Събрани в една фотокнига снимките Ви са на едно място, подредени и синхронизирани по цвят, по ред и по замисъл.

Цеци и Вичо са едни от хората, които имат фотокнига от Evgabook. Коментарът на Цеци е:

„Здравейте,Евгения!!! Не мога да опиша, как се почувствах, когато видях албума! Благодарим от сърце за прекрасната работа. Албума е божествен! Благодарение на вас имаме един прекрасен спомен за цял живот и тези черно бели снимки си остават класика за винаги! Големи късметлии сме, че точно тук си поръчахме фотокнигата! Благодарим от сърце за невероятния албум. Пожелаваме много успехи в личен и професионален план. Казваме едно огромно ДА, на 100% сме съгласни да ползвате снимките за публикации и се радваме, че избрахте тях! Благодарим Ви още веднъж!“.

След видеото отново ме зарадва с коментар Цвети Танева:

Здравейте, Евгения!!! Благодаря ви наистина много,че ни изпратихте линка и на нас. Страхотна работа. Пожелаваме ви наистина много успехи в личен и професионален план!!! Бъдете винаги с гордо вдигната глава и поглед нагоре, където живеят мечтите, защото работата ви е съвършена. Накарахте ни да се просълзим от щастие и да си припомним този толкова специален ден за нас. Благодарим ви още веднъж!

Щастлива съм, че докоснах сърцата Ви отново!

Поздрави: Евгения Тотева