Кървав Трифон Зарезан: Млад мъж със счупен череп и избити зъби с метален бокс

1
Добави коментар
mignews
mignews

Най-тежко пострадал от здравите запои в Благоевград е транспортиран за „Пирогов“ с фрактура на черепа

Кърваво меле вдигна на крак пориция и Спешен център в Благоевград. Празникът на виното Трифон Зарезан завърши със счупени череп и избити зъби след масов бой.

Най-тежко пострадал от здравите запои в Благоевград е 30-годишен мъж, който тази нощ е транспортиран за „Пирогов“ с фрактура на черепа. Той не е бил приет в столичното лечебно заведение, тъй като не е здравно осигурен, съобщава Struma.bg.

Костадин С. от Благоевград късно снощи е бил ударен с метален бокс между очите. След спор с негов приятел кой да играе на компютъра. Инцидентът е станал в района на VII СОУ в Благоевград. Вследствие на удара Костадин е с фрактура на черепа, транспортиран е за УМБАЛСМ „Пирогов“, но въпреки уверенията на брата на пострадалия, че още в понеделник ще плати осигуровките му, не е приет в болницата. Линейката го е върнала от София и оставила в къщи. Въпреки фрактурата на черепа в областта на основата на носа и синусите.
Тази нощ пред дискотека в центъра на Благоевград е възникнало сбиване между две компании. Благоевградчани и киргизи, студенти в Американския университет/АУБ/ в Благоевград. Вследствие на боя няколко българи са с по от един до четири избити зъби, извадили са си медицинско. Има пострадали и сред киргизите, полицията е задържала 10-на, предимно българи. Работата на полицията по масовия бой продължава, установяват се участниците в него. Няма настанени в болница. 20-годишният албанец К.А. също е пострадал след сбиване пред дискотека.

Мъртвопиян благоевградчанин паднал и счупил крак снощи на кръговото кръстовище между жк „Еленово“ и село Изгрев. След като е приет в Спешно-приемно отделение е отказал скенер, подписал се, че не желае хоспитализация и си тръгнал на куц крак.

След запиване тази нощ е имало и сбиване между мъж и жена, най-куриозното е, че травмите на мъжа са по тежки от тези на приятелката му, след последвалата размяна на удари по лицата.

Младо момиче е потърсила снощи помощ в МБАЛ-Благоевград 30 минути след като е блъсната от автомобил на пешеходна пътека в жк „Струмско“. Момичето се оплакало от болки в кръста, водача на автомобила, който според думите й я блъснал е избягал. Полицията работи и по този случай.