Елена Кучкова е новата Мис Плеймейт

12
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Елена Кучкова е новата Мис Плеймейт

Танцьорката от еротичното Babylon show Елена Кучкова стана е новата „Мис Плеймейт“ на пищна и зрелищна церемония снощи. Прелъстителната балерина получи чек за 10 000 лева, с който може да си плати козметични процедури по избор и чисто нова кола.

Елена е родена през 1989 година и е на 25, доста зряла възраст в сравнение с другите избирани досега красавици. Тя танцува полугола в балета от самото му създаване. Кучкова заяви, че искрено се надява на успех, въпреки че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри, нито пък богати спонсори, поне по нейните думи.

Дамата заяви, че добре знае, че подобни изяви могат да бъдат само временни и по тази причина си пожела в бъдеще собствен бизнес, семейство и много деца, вероятно заразено от примера на Златките.

Още отсега журналисти предполагат, че ще си има доста неприятности със странната си фамилия и дори предположиха какви прякори ще й бъдат лепнати.

Второ място зае другата кандидатка – представителка на същото еротично шоу Биляна Евгениева. Цяло чудо е, че за титлата не се кандидатира целият състав от разгонени красавици. Трето място пък получи Маги от Стара Загора. Секси тройката бе избрана след гласуване от жури, начело на което този път не беше мъж, а Николета Лозанова, дама с голям опит в плеймейството.

Да се порадват на женски прелести се бяха стекли много мъже и жени от така наречения светски елит. И този път шоуто не мина без присъствието на Ицо Стоте манекенки и известният женкар Митьо Пищова.