Мариан Вълев-Куката на нож с колегите си

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Един от най-атрактивните актьори в сериала „Под прикритие“- Мариан Вълев, който играе ролята на Куката има стремеж към активно участие относно сценария за 4-тия сезон на филма, което е на път да доведе до голямо напрежение в екипа. Електронните медии бяха атакувани от какви ли не жалби срещу вулгарните фрази и прекалено горещите еротични сцени в 4-тия сезон. Сред тези, които са изразили своето недоволство е дори шоуменът Слави Трифонов.

В новите серии гангстерът Росен Гацов – Куката скандализира с доста вулгарен речник, който не се радва на одобрението на голяма част от зрителите. „Всяка трета фраза на Куката е нецензурна, което е непростимо!”, „Не е нормално по държавната телевизия да ставаме свидетели на толкова скандални ситуации и цинизми!”-това са само една малка част от недоволните зрители в мрежата. Има подадени жалби в СЕМ и ако се реши, че епизодите имат крайно неподходящо съдържание, продуцентите на сериала ще отнесат глоба от 30 000 лева. Оказва се, че основният виновник за скандалните сцени и цинизми не е продуцентът, а именно актьорът Мариан Вълев. Според коридорни слухове през последната една година актьорът е влязъл под кожата на продуцента и се е внедрил в екипа от сценаристи.

Говори се, че Мариан Вълев прекалено се е вживял в своята роля на Куката…

Според запознати, актьорът е настоявал новият сезон да изобилства от секс сцени, по-провокативни ситуации, а неговият герой- Куката да говори предимно на жаргонен, гангстерски език, за да бъде по-ефектно. Актьорът е споделил с екипа от сценаристи следното: „Всичко трябва да е както на улицата, иначе олеквам. Взимам съвети от истински гангстери, те повече разбират от вас!”.

Според мнозина, актьорът имал най-големи различия със сценаристите относно сюжета и диалозите на своя герой. Не е тайна за никого, че в актьорските среди Мариан Вълев се е изпокарал с част от своите колеги. Негласно се знае, че той не си говори със Снежана Макавеева и не си пасва особено много с Владо Пенев и със Захари Бахаров.

Друг напрегнат момент около заснемането на сериала е и фактът, че Захари Бахаров е в изострени отношения с екипа от сценаристи заради преобладаващите сцени, в които присъства турския език. След поздравления във Фейсбук към актьора на чужд език, той избухна недоволно, че предпочита да го поздравяват на родния му език, защото все пак живеем в България. В екипа се говори, че Бахаров не одобрявал избора на ръководството част от действието да се пренесе в Турция и му било крайно неприятно по време на заснемане на сцените да чува турска реч. Въпреки, че майка му е българска туркиня, а брат му играе в сериала като наследник на турски мафиот, Захари Бахаров бил против заснемането на сцени в южната ни съседка, защото според него се измествал и фокуса на основната сюжетна линия.