Почивка в Банско! Нощувка + закуска + сауна,парна баня,турска баня,финландска сауна,закрит басейн за двама на ТОП цена в…

0
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
“Елегант Лукс” е превъзходен ваканционен комплекс и привлекателно място за любителите наски и летния туризъм, заради отличната локация на хотела:  само на 3 минути до кабинковия лифт и на 7 минути до стария град.

Елегантният ни хотел ще Ви очарова с любезното си гостоприемство и учтиво  обслужване. Това кътче от рая ще ви предложи невероятен микс от допълнителни услуги за всеки сезон от годината. Разположен в подножието на Пирин планина, хотел 

Елегант Лукс е нарицателно за премерен лукс, уютна обстановка и изобилие от зеленина.

Хотел „Елегант Лукс“ предлага висок стандарт и безупречно обслужване, които ще задоволят дори най-изисканите гости, приятна атмосфера, вежлив и усмихнат персонал, който с желание и готовност ще ви помогне да прекарате незабравима почивка. Насладете се на лукс и спокойствие в един от най-бързо развиващите се курорти в Европа.

Безплатен  високоскоростен  Wi-Fi  Интернет  и  кабелен  интернет  е  на разположение в общите помещения и апартаментите. 

Безплатен транспорт до ски лифта и обратно е осигурен през зимния сезон.

В ресторанта на Хотел „Елегант Лукс” може да опитате разнообразие вкусни ястия и Бански специалитети.  

Луксозната обстановка допринася за елегантна вечеря, съчетана с приятна музика и добро обслужане.

Новият ни ресторант „À la carte“ предлага на гостите жива музика всяка вечер, подбрани специалитети и умерен лукс.

Студията са уютни и просторни и позволяват настаняване на възрастни и деца на допълнително легло до 4 човека. Разполагат с напълно оборудван кухненски бокс. Всички студия разкриват прекрасни гледки към върховете на Пирин, Рила или Родопите. 

За да бъде удобството Ви по-голямо, има още кът за сядане и почивка, сателитна телевизия и безжичен интернет

Тялото е храм на душата. Грижата за него е израз на любовта към самите нас.

Уелнес е да се чувствате добре – физически, психически и духовно. Подарете си специална терапия, отлична за намаляване на напрежението и извисяване на дух.

Потопете се в свят, където благата на природата и нови методи се сливат в едно.

Кабинетите предлагат огромно разнообразие от масажи и специални терапии за цялото тяло, които ще Ви пренесат в нов свят, изпълнен с чиста енергия и нови сили. Опитните ни масажисти и терапевти ще Ви накарат да се почуствате като преродени.

Условия

Офератата е валидна от 05.02.2014г. до 30.03.2014г.

Почивка в Банско! Нощувка + закуска + сауна,парна баня,турска баня,финландска сауна,закрит басейн за двама на ТОП цена в Хотел Елегант Лукс!

Офертата включва:

1 нощувка + 1 закуска + парна баня+ турска баня+ сауна+ финладска баня+ закрит басейн на човек само за 39лв.

Офертата важи при двойно настаняване.Цена за двама 78лв.

Цена на ваучера 7.80лв. Доплащане на рецепция 70.20лв.

Ваучерът дава право и на безплатно ползване на: закрит басейн; джакузи; парна баня; турска баня;финландска сауна; инфрачервена сауна; фитнес; 20% отстъпка от спа терапии и масажи; паркинг; туристическа застраховкаДеца до 6г. се настаняват безплатноДеца от 6г. до 12г. за нощувка, закуска, обяд и вечеря, доплащат 35лв.Деца от 6г. до 12г. за нощувка, закуска и вечеря, доплащат 30лв.

Необходимо е предварителна резервация 

на телефон: 0884 70 51 14.

Задължително представете вашия 

ваучер в хотела;

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.