НЛО кацна в Синеморец

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Необясними светлини посред бял ден бяха заснети от туристи и местни хотелиери на Синеморец. Кълбата са сновели над брега часове преди настъпването на Новата година. Тази информация е придружена със седем снимки и е получена на редакционната поща на „Стандарт“ в края на януари. Подател на писмото е собственик на хотел, който не пожелал да бъде споменато името му.Дамата обаче съвсем коректно и съвестно е изпратила времето и мястото на снимките, както и модела на цифровия апарат, с който са направени. Публикуваната тук снимка е една от тях, в която необяснимото явление е най-отчетливо. Според разказа на читателката, тя е посетила северния плаж в късния следобед на 31 декември 2013 година.

„Бяхме точно на място, където река Велека се влива в Черно море. Беше приказно красиво. Наблюдавахме как пълноводната река с особен грохот бива поглъщана от морето. Гледката беше уникална и точно това се опитах да заснема“, пише ни бизнес дамата. Снимките си свалила на 4 януари и с изненада открила, че на този ден хората не са били единствените, любували се на природата.

„На няколко кадъра личат светещи сфери, които може би заради това, че беше ден, не ги видяхме. До момента не съм получила никакво логично обяснение какво е това“, коментира нашата читателка. Тя сподели още, че е давала фотосите на познати военни за експертно мнение. „Хората са високопоставени и имена няма да споменавам, но казаха, че извънземните съществуват и това също може да е форма на разум“, разказа още хотелиерката.

Скептици побързали да коментират, че подобен ефект можел да се получи от зацапване на обектива. Но в този случай точката щяла да излезе на едно и също място на всички снимки. Докато тук в някои кадри кълбата са на различни места, а на други ги няма.

Мистерията взе да се разплита, тъй като подобна снимка ни изпрати преди дни и местен медиум. В село Веселец, близост до Странджа преди дни „кълбовидните извънземни“ се появили в неговата къща. Неговата снимка и уникален разказ ще публикуваме в следващия брой на Мистериите. В анонс ще кажем, че екстрасенсът разкрива, че извънземните са соларна цивилизация, живееща в кораби в близост до Слънцето. Те имат своя база под Странджа, от където могат да пътуват навсякъде.

За кълбовидните извънземните не веднъж е разказвал и певецът Христо Кидиков. Те го спасили от сигурна гибел. Според историята му, след концерт в Шумен той се прибирал към София. Шофирал сам. На 20-30 км преди Велико Търново в пълния мрак изведнъж светеща топка виснала над колата му и започнала да го преследва. Той я забелязал от ляво. В първия момент певецът помислил, че е отражение от някакъв източник на светлина и инстинктивно намалил скоростта. Извънземното обаче също намалило. Естрадният ас ускорил до 140-150 км/ч, кълбото отново било по петите му. Тогава то влязло в телепатичен контакт с Кидиков, казвайки му да отбие на първата бензиностанция. Сащисан, певецът се подчинил. Там се установило, че от колата му сериозно изтича гориво. Така изпълнителят на „Хей, живот, здравей, здравей!“ се спасил от лапите на смъртта.
На другия ден ремонтът показал, че маркуч се е спукал в близост до топлоотдаващи елементи, а това е можело да взриви колата при движение с по-висока скорост.

Разкази за светлини често могат да се чуят и над село Царичина. Хора от махала Червена ябълка ги виждат често да се раят над района. По-надолу към мегдана те излизали от един дъб като портал за пътешествия.
Сферите често посещават и Петричко. Те се появявали в района на Рупите. Местните си разказват как Ванга е казвала, че те пътуват като стават във вид на енергия. Отделно имало и нещо като биороботи, които чертаят в посевите, за да ни кажат, че ги има. Пророчицата казвала още, че има подземен град, където живее едноименна цивилизация рупи. Според Ванга обаче не всички инопланетяни са добронамерени. Някои слизат по специален портал отворен към Земята и правят поразии. Обикновено влизат в млади хора, загнездват се в ауричното им поле и им внушават да правят щуротии.

Този извод петричката пророчица си направила, след като се срещнала с нашумялото преди години същество Кики. То се беше прилепило 11-годишно момиче в Пловдив и общуваше с почукване или с разместване на кибритени клечки. Една сутрин то посетило и Ванга. Тя го видяла с духовното си зрение и после го описала така: „с умни човешки очи, с тяло на човек и глава на птица с блестящи люспи“. Досущ като съществата, рисувани от египтяните. Дали това наистина е било извънземно или демонична същност тип полтъргайст така и не се разбра. При контакта си с него Ванга за всеки случай си направила енергийна защита около себе си със светлина, за да не му позволи да я доближи.