Чуй новия сингъл на Kylie Minogue, “Into The Blue”

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Kylie Minogue се изкачи на музикалната сцена през 1987 и се превърна не само в световен изпълнител, печелещ множество награди и с песни на върха на класациите през последните две десетилетия, но и в модна икона, дизайнер, предприемач, актриса и филантроп. Тя  счупи не един рекорд и сътвори история с нейния дебютен албум Kylie (1988), който влезе в класациите на първо място и бе първият запис на жена соло изпълнител, който надвишава продажби от два милиона в Обединеното кралство и в последствие става седем пъти платинен. 

 

Преди да стане носителка на няколко награди Grammy, Kylie първо се прославя с римейка си на “The Locomotion” през 1987, който е хит номер едно в австралийските класации за сингли и остава там за седем седмици, превръщайки се в най-големия австралийски хит сингъл на 80-те. След зашеметяващи две десетилетия по-късно Kylie постига рекорда за най-въртяна изпълнителка по английските радиа за последните двадесет години. Тя се превръща в музикална поп икона както за нейните фенове, така и за критиците. 

 

След като постига успех отвъд океана, Kylie навлиза в Съединените щати с “Can’t Get You Out Of My Head”  през 2001 от нейния осми албум Fever. Песента достига седмото място в Billboard Hot 100, като и парчето, и записът получават платинен статус от продажби в Щатите. Fever спечелва на Kylie Grammy награда със сингъла “Come Into My World”. Била е номинирана и за още четири Grammy-та, включително “Best Dance Recording” (“Love At First Sight”, “Slow”, и “I Believe In You”) и “Best Electronic/Dance Album” за нейния десети албум X през 2009. 

 

В момента певицата участва като съдия в английските и австралийските издания на “The Voice” и обяви своето завръщане след последния си албум Aphrodite (2010). Kylie зарадва почитателите си с новия си сингъл “Into The Blue”, по който е работила с Kelly Sheehan (Mary J. Blige, Beyonce, Rita Ora) и който ще излезе на пазара на 9 март. Седмица по-късно се очаква и дванадесетия й подред албум Kiss Me Once да бъде издаден, като сред продуцентите са Pharrell Williams, MNEK, Greg Kurstin и Ariel Rechtshaid. 

 

В изявление Kylie признава: “2013 беше за мен година на голяма промяна, планиране и подготовка и аз съм толкова развълнувана, че 2014 е вече тук и ще мога да споделя тази нова музика. “Into The Blue” е наистина специална песен за мен, тъй като тя съдържа в себе си много от това, което съм чуствала. Нямам търпение тя да бъде представена.” 

 

 

Албумът Kiss Me Once на Kylie Minogue ще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.