PVC дограма Варна, ПВЦ дограма Варна, алуминиева дограма Варна, дограма Рехау Варна, окачени фасади, алуминиева дограма…

9
Добави коментар

СТРОЙПРОДУКТ КРАЙЧЕВ

навърши 20 години, изпълнявайки услуги в областта на доставка и монтаж на качествена PVC дограма, алуминиева дограма и промишлени ремонти за областта на гр.Варна.

Благодарим на всички клиенти и партньори, които в годините бяха и продължават да са с нас.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НИСКОЕНЕРГИЙНО или СТЪКЛО „ЧЕТИРИ СЕЗОНА“

11.01.2014
Една от новосите в света на енергийната ефективност е разработката на нискоенергийното стъкло, известно също като „всесезонно“, „четири сезона“ или просто „енерджи“.
Нискоенергийното стъкло има метализирано покритие от едната странаи и представлява ново ниво на разработка на вече познатото Ка стъкло.
Ка стъклото пропуска повече слънчева топлина отвън навътре, отколкото отвътре навън, което при летния сезон създава неблагоприятен парников ефект (в помещението се задържа повече топлина).
При новото стъкло „Четири сезона“ този страничен ефект от пропускането на повече топлина навътре е избегнат, то функционира еднакво добре в двете посоки, във всички сезони.
Този нов вид стъкло се използва за изработването на стъклопакет, обикновено в комбинация.

Като лидер в услугите, свързани с ПВЦ Дограма за Варна, Стройпродукт Крайчев ще ви консултира какъв тип профил и стъкла да изберете спрямо целите и бюджета си.

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Често получаваме въпроси кой тип дограма е по-добър – PVC дограма или алуминиева дограма, марка Рехау или друга. Но еднозначен отговор не може да се даде, защото той зависи от множество фактори като големина и тип на строителство на помещението, изложение, начинът му на експлоатация, проветрение, бюджетът, с който разполагате, изолация, както и на съседните помещения и други. Така че най-правилното решение за избор на решение за ПВЦ дограма в гр. Варна е да ни се обадите за среща и консултация. Нашите специалисти ще направят безплатен оглед и ще Ви предложат опции съобазно Вашите нужди.