212 VIP Rose от Carolina Herrera

14
Добави коментар
ypenchev1
ypenchev1

Carolina Herrera представят 212 VIP Rose, ново попълнение към известната колекция от парфюми 212, което се появява като нов знаменит вариант на парфюма 212 VIP от 2010 година. Уханието представя шикозната и очарователната личност на класиката и носи чувство на вълнение от грандиозните събития на Ню Йорк, партита и звезди. Формулата на парфюма е ободряваща, еротична и женствена.
В класическия флакон като капсула, колекцията от парфюми 212 e с първочачален дизайн от Фабиен Барон (Fabien Baron). Затова и лимитираното издание акцентира върху пастелните розови и металически нюанси. С отварянето на флакона около вас се разнасят уханните връхни нотки с шеметен ефект на розово искрящо вино, което е ободряващо и с лек плодов привкус, перфектен имидж на изключително важно парти в Ню Йорк. Сърцевината на композицията ухае на разцъфнали цветове на праскова, които придават комплексност на уханието и привличат вниманието на околните. Базата си проправя път със супер нежните и меки дървесни нотки, които придават невероятно незабравимо усещане.
Лице на новата рекламна и маркетингова промоция е бразилският модел Жизел Бюндхен, която от време на време се изявява като актриса и продуцент.