Рут Колева предизвика хапливи коментари!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Постнала във Facebook обръщение от остров Бали, където е на почивка, което започва така: „Знаеш ли кой си ти Българино?„

Предизвикана от необходимостта да се срамува, когато е в чужбина и казва, че е българка, Рут Колева е написала много емоционално обръщение към българина. От написаното става ясно, че тя визира определена категория „българи“, от които всички, които сме извън тази категория, се срамуваме. Тя е напълно права и неизвестно защо написаното предизвика доста коментатори, които не го одобряват. Може би е повечко емоционално, но пък нали трябва да предизвика внимание! Само че тези, за които се отнася едва ли ще го прочетат! Българинът, „който си бие жената и децата всеки ден „възпитателно“ ИЛИ, „който смята, че да си гей е болест и е заразно“ КАКТО И ТОЗИ, който „мрази цигани, турци и сирийци, без дори да знае защо“ – не чете! Той е прост, малограмотен, необразован и, за съжаление, заядлив!

Да, Рут – “в тази малка, самотна и тъжна държава има хора с качества, талант и мозък“. И ти си една от нас! Изключително позитивен човек като теб не трябва да се зарежда с такива отрицателни емоции. Единствената ти грешка е обръщението – „Българино“…Следващият път го напиши с малка буква!

Или просто ТАКА : Ей, ти, който „мразиш чужденците, но с радост би им взел парите. Милееш за бай Тошо и за „онези времена“ …не смей да се наричаш ЧОВЕК !!!