Специално за вас – нашите приятели, предлагаме лесен маникюр за Свети Валентин!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Може би някой по-циничен човек ще каже, че Свети Валентин е най-комерсиалния празник.

Дори и така да е – това е един забавен, весел, привлекателен и изпълнен с любов ден! Той не е свързан с нашата източно православна религия, но въпреки това много се харесва. Точно защото се празнува от влюбени хора. Ето, сега ви предлагаме да си направите празнична декорация на ноктите и да се усмихнете!

Какво ще ви трябва

За да създадете този маникюр, ще ви трябва червен лак, бял лак, топ лак и четка с фин накрайник. Може червеният лак да бъде с четка за рисуване по ноктите.
Подгответе ноктите 

Чисти и оформени нокти са в основата на дълготрайния маникюр. Квадратните нокти предлагат чудесна база за този дизайн, но само ако ги предпочитате.
Бяла основа 

Нанесете два слоя от белия лак, като внимавате да не направите основата много дебела, защото лесно ще се обели. Нанесете съвсем бавно и внимателно един слой, изчакайте да изсъхне добре и тогава нанесете пак тънък слой.

Червената лента 

С помощта на четчицата с тънък връх нарисувайте червена диагонална черта през всеки нокът. След това напълнете едната половина на ноктите с червен лак, като можете да оставите по един нокът само с диагонална червена линия и две бели половинки.

Сърца

Използвайте пак четката с тънък връх и нарисувайте червени сърца на бялата половина на ноктите, като също можете да изберете само два от тях, на които да поставите тази декорация. На другите можете да сложите само червени точки.

Прозрачен горен слой 

Поставянето на прозрачен лак най-отгоре е важно, за да може да добавите блясък на ноктите и да фиксирате трайно изработения дизайн.

Желаем ви весел празник и много любов!