Модни тенденции при обувките за сезон Пролет/Лято 2014

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Страстта на жените към красивите обувки е всеизвестна и приемана за нещо в реда на нещата. Въпреки че учените все още не могат да си обяснят защо толкова много обичаме да си купуваме обувки, ние си знаем най-добре. Нищо не може да се сравни с усещането да обуеш изящни обувки на висок ток, нали така?

 

Няма жена, която да не харесва елегантните и шикозни обувки, независимо дали би ги сложила. Ето защо екипът на Dama.bg ще ви запознае с най-горещите модни тенденции в обувките за сезон Пролет/Лято 2014. 

 

Както се очакваше, обувките за новия сезон са изключително различни: от удобните мокасини до многоцветните дебели платформи с каишки, шипове и ресни. Не липсват нито високите до коляното сандали, нито ярките флорални мотиви и металически цветове. Актуални са както спортните обувки и пантофки, така и убийствено високите обувки с остър връх. Черешката на тортата са леопардовите акценти, които директно ни препращат в джунглата. 

 

Актуалните цветове при обувките обхващат цялата палитра. Почти няма цвят, който да не е включен в колекциите на водещите дизайнери. С най-силно присъствие обаче са ярките цветове. Те придават изящен вид и закачливо настроение дори на ниските сандали. Кецовете са още по-атрактивни, с високи платформи и комбинации от невероятни цветове. 

 

Виждаме флорални декорации от истински кич до самото изящество. Големи цветя красят плетените сандали, а ситните цветчета добавят женствена нотка на обувките с висок ток. Ботите до глезена отново са хит за Пролят-Лято 2014. Комбинациите от черно и бяло красят обувките от различните стилове, така че всяка жена може да открие нещо подходящо за себе си и начина си на живот. 

 

Истинска цветна приказка

Женственост и сексапил

 

Загадъчен драматизъм

Секси боти

 

Блясък и лукс

Нов поглед върху формата на петата

Нежни декорации с цветя