Наталия Кобилкина си заведе йонито на остров Бали и го снима

12
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Наталия Кобилкина си заведе йонито на остров Бали и го снима

Се*соложката Наталия Кобилкина осъществи мечтите на хиляди мераклии, като се снима  чисто гола! Дамата, която изнасяше  на Слави Трифонов „интимни беседи по половия въпрос” и го обучаваше как да се справя по-добре в леглото,  се е уловила в кадро, тъй както мама я е родила.

Тези дни тя се завърна от екзотична екскурзия в Тайланд и Бали, където заведе йонито си и себе си  на почивка с няколко свои приятелки. Кадърът,  който е озаглавен от самата Наталия „Замислена под палма, снимана случайно, но много ми харесва”, предизвика бум от  от коментари и откровени сексуални предложения  към нея.

Ех да останем насаме,  Кобилке!, мечтае почитател на на дамата. Друг пък срамежливо признава  : Имам ерекция…, а трети пита къде може да получи негледни уроци по се*с, но от самата нея.

Кобилкина посреща всеки почитател с възторг и го насочва къде към ръчна обработка на материала, къде с по-интимни съвети.

Иначе тя си прекарала страхотно с приятелките си, което е видно от другите снимки. Не може да не й се признае и че има много стегнато и апетитно тяло с естествени форми и без грам силикон по него. На хората им писна от бюстове, изляни по един и същ калъп и търсят нещо различно и не толкова силиконово.

На следващия кадър Наталия позира, галейки хоботчето на слонче, показвайки колко много обича нещата с хоботна форма. Самата тя пък призна, че си е изпекла йонията на слънце и била готова за нови професионално подвизи.