Powerlove: Лесно е да разбереш кои се срамуват, че гледат голи жени

19
Добави коментар
ultrayellow
ultrayellow

По принцип не е срамно да гледаш красиви жени. Правят го абсолютно всички мъже в някаква степен. Естествено, не цял ден, но мятат по едно око. Приема се за нормално. Обаче някои са толкова комплексирани и толкова вманиачени в желанието си да се представят по друг начин, че не пестят сили за да го скрият.

Ако даден човек има някакво увлечение, от което се срамува, кой е начинът, по който опитва да го прикрие? Чрез оплюване на други, правещи същото. Разпалено се възмущава, опитвайки да убеди зрителите: ето, той е против. Този метод е толкова разпространен, че с изключителна точност посочва най-запалените фенове на съответното действие или увлечение.

Видите ли човек, който ни в клин ни в ръкав се възмущава от снимки на поразсъблечени жени, можете да сте сигурни: той е сред най-големите фенове на този тип фотография. Адски много се срамува и това го кара да говори необмислено.

Ако страстта ти към голите снимки е в нормални граници, просто я приемаш като красива част от пейзажа. Hикога няма да те провокира да коментираш разпалено и злобно, представяйки се за пръв пуритан. Правят го онези, които не могат да мислят за друго, понеже мозъкът им е задръстен само с едно – голотии. Опс, не трябваше да го научим.  :-DDD