Играйте за бижуто на Stella Artois – кристален бокал с елементи Swarovski

1
Добави коментар
pgp

Когато изтънчеността на Stella Artois се срещне с блясъка на Swarovski®, се получава съвършеното бижу. Лимитирана серия от 7 кристални бокала в България.

Всеки един бокал от специалната серия е от ръчно изработено стъкло, а австрийски майстори са инкрустирали над 2 милиона кристали Swarovski® в цялата колекция. Чисто изкуство.

За да се включите в промоцията на Stella Artois за кристален бокал с елементи Swarovski ®, е нужно да посетите някое от заведенията в страната, обозначени с промоционален плакат, и да си поръчате Stella Artois. С всяка една Stella Artois ще получавате и подложка за бира с уникален код.

Регистрирайте кода и телефонния си номер в секция „Заведения” заедно с телефонния си номер и можете да спечелите комплект от 2 класически бокала Stella Artois. Ако регистрирате 4 кода, имате шанса да спечелите кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski ®.

Всеки ден петима от Вас ще печелят комплект от 2 класически бокала Stella Artois, а на финала на промоцията един от Вас ще се поздрави с кристалния бокал на Stella Artois с елементи Swarovski®.

Ако искате да спечелите кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski ®, можете да посетите магазините в страната, обозначени с промоционален плакат, и да си купите Stella Artois в бутилка или кен.

Регистрирайте кода от касовата бележка в секция „Магазини” заедно с телефонния си номер и броя закупени Stella Artois и можете да спечелите комплект от 2 класическа бокала Stella Artois. Ако регистрирате касовите бележки за общо 8 бр. Stella Artois, имате шанса да спечелите кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski ®.

Всеки ден петима от Вас ще печелят комплект от 2 класически бокала Stella Artois, а на финала на промоцията един от Вас ще се поздрави с кристален бокал Stella Artois с елементи Swarovski®.

Участват само магазините с промо постер. Наградите се получават само след предаване на касовите бележки. В тях трябва ясно да фигурират името на продуктите и маркатаStella Artois. Право на участие имат само лица над 18 години. Период на промоцията: 10.II – 30.III.2014 г.

Краен срок за участие: 30 Март 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.