Любов

26
Добави коментар
elisss93
elisss93

Серия Цветно вдъхновение е създадена с пъстрото чувство за лято и енергия. Всяко едно от изработените бижута притежава своя лична уникалност, защото при ръчната изработка е невъзможно да се получат две напълно идентични неща. Възможни са минимални разлики, които ще придадат свой собствен чар на Вашето лично нещо, което изберете от тук.

Материали: Полимерна глина

Цена: 8.90 лв.

Art shop svetlosenki е създаден в началото на май 2013 г. с основна идея да дадем още едно рамо на излизането на нашето безплатно печатно списание „Светлосенки – Изкуството като начин на живот“, което се явява продължение на онлайн медията www.svetlosenki.com, съществуваща от четири години.

С всяка Ваша покупка от www.art-shop-svetlosenki.com, Вие също помагате на списание „Светлосенки – Изкуството като начин на живот“ да продължава своята мисия и да достига до колкото се може повече хора напълно безплатно, както и самите Вие ще получите един брой от него.

Всички печатни броеве на нашето списание можете да прочете и онлайн в pdf формат от тук: списание „Светлосенки – Изкуството като начин на живот“ – Броеве.