Млада жена се превърна в Памела Андерсън видяна 4143 коментари 9

12
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

С дълга руса коса, огромен бюст и стройна фигура, 28-годишната Каролин Андерсън от Ливърпул лесно може да бъде объркана с Памела Андерсън.

Каролин е платила 20 000 паунда за операции, които да я превърнат в двойничка на спасителката на плажа Памела. Британката е маниачка относно всичко, свързано с актрисата и е посветила 14 години и 20 000 паунда от живота си, за да заприлича на Памела.

Тя смята, че е подобрена версия на звездата, а 46-годишната Памела трябвало да бъде поласкана, когато й казват, че прилича на Каролин.

 

Четете още: Искате ли лицето на Дженифър и формите на Бионсе?

Британката се е подложила на 9 операции на гърдите, включително няколко за корекция на имплантите, има ботокс, избелени зъби и филъри в устните.

„Израснах със „Спасители на плажа“ и винаги съм се възхищавала на външния й вид. Тя е като анимационен герой във формата на човек“, обяснява Каролин. Мисията й да заприлича на Памела започнала още от 14-годишна възраст, когато си изрусила косата. Баща й дори се пошегувал, че русите коси са само началото на мания по актрисата.

„Изрусих си косата и той каза: „Много приличаш на Памела Андерсън с този цвят“. След това много други хора ми казаха същото“, разказва тя.

Скоро тя се подлага на първата си операция. Каролин признава, че процесът към постигане на перфектното копие на актрисата не е бил никак лек.

Четете още: Смъртоносни импланти

„Направих си първата операция на бюста, когато бях само на 20 години. Исках да се чувствам по-уверена. Операцията, обаче не мина добре. След няколко месеца забелязах, че имплантите не са поставени правилно, а единият започна да се втвърдява“, казва тя, но вместо да се консултира с лекар, тя продължава да се излежава под жаркото слънце. „Бях обсебена от тена, който има Памела. Ходех на солариум четири пъти седмично по 16 минути. Кожата ми заприлича на кърваво сурово месо“.

Четете още: Вижте Мария преди операциите (снимки)

„Получиха се тежки усложнения след операцията на гърдите и прекалено голямата доза солариум. Можех да видя имплантите си, беше много възпалено. 3 месеца бях с имплант само в едната гърда, но инфекцията не спря да се разпространява. За цялото лечение и поставяне на имплантите се подложих на 8-9 операции“, разказва тя. Въпреки усложненията, тя не била удовлетворена от резултата. „Исках поне още един-два размера по-големи гърди“.

Въпреки усилията, които полага, за да изглежда дори по-добре от Памела Андерсън, тя признава, че рядко я бъркат с актрисата.

Това обаче не ѝ пречи да твърди – „Аз съм най-добрата двойничка на Памела Андерсън в света, дори съм по-добра от оригинала“, казва Каролин от Ливърпул, цитирана от БГНЕС.

Четете още: Пристрастени към пластичната хирургия