И Камерън Диас стана дизайнер на обувки » Моден свят

17
Добави коментар
svetla58
svetla58

Не сме сигурни дали всички холивудски знаменитости са отегчени от професията си, но по-голямата част от актрисите напоследък създадоха собствени дизайнерски колекции. След като наскоро Сара Джесика Паркър пусна модна линия с обувки, колежката й Камерън Диас я последва в същото поприще.

Още през юли миналата година стана ясно, че Камерън ще бъде творчески директор на марката Pour la Victoire. Балансирайки между снимането на нови филми и работата по книгата си, Камерън Диас успя да намери време и да създаде първата си колекция.

„Когато за първи път попаднах в Pour la Victoire, видях потенциал, защото всъщност марката нямаше собствена идентичност. Видях това като възможност за създаване на идентичност„, разказва актрисата пред чуждестранните медии, цитирани от БГНЕС.

Диас е работила съвмество с основателя на марката, за да вдъхне живот на идеите си. Предложила креативни идеи, като да бъде намалена височината на токовете на обувките и акцент към детайлите на глезена за по-секси излъчване.

80% от моделите в колекцията на марката за сезон есен-зима 2014 са нейно дело. Засега обувките на Камерън Диас са налични само в магазините в САЩ, но могат да бъдат закупени и онлайн.