Сани Жекова: Малшанс!

2
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Александра Жекова зае 5-о място в крайното класиране в дисциплината сноубордкрос от надпреварата по сноуборд на Олимпийските игри в Сочи.

„Доволна съм донякъде… Много се радвам! Допуснах 3 груби грешки на квалификациите, но въпреки това продължих. Какво да кажа за финала? Малшанс!!! Съжалявам, че такава бе ситуацията във финала. Но, това е отличен резултат! Наистина се радвам“, заяви Сани Жекова след финала по БНТ.

„Да. Може да се каже, че италианката ми отне медала. Но всички тези момичета са достойно за уважение. Имахме тежест на плещите си. Не мога да я съдя, за това което тя е направила… Успях да направя едно добро каране, Наслаждавах се на публиката. Това за мене е победа! Благодаря на хората в България. Много ви обичам! Продължавайте напред и гонете мечтите си!“, добави Жекова.

„Още е рано да говоря за бъдещето си в професионалния спорт. Трябва първо да направя равносметка и да помислим дали наистина бихме могли да поемем всички ангажименти и натоварване, ако приема да се състезавам на още една Олимпиада, рано е още за това“, завърши Александра Жекова.