Видео премиера: Bobo & The Gang – Пороци

25
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Рапърът Бобо, който наскоро обра Вторите годишни хип-хоп награди като си тръгна с приза за ‘Най-добър r’n’b артист – мъж’ и ‘Най-успешна колаборация със световна звезда’ за парчето си с американската легенда Redman – ‘Paari’, вече е готов със следващия си проект.

Харесай страницата ни във Facebook

В неделя (16 февруари) Бобо представи лайф шоу с бандата си Bobo & The Gang – единствената лайф хип-хоп банда в България, съставена от едни от най-добрите млади музиканти у нас.

Част от групата са Yaro – B (вокали), Ивайло „Topsun“ Стайков (кийборд), Борис „Jaka“ Спасов (програминг), Стойко Милев (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (китара).

Bobo & The Gang са свирили на главната сцена на фестивала Spirit of Burgas през 2012, както и са подгрявали артисти от ранга на KRS-One, а за клубните им джемове се носят легенди.

Лайф изпълнението им ще включва 8 парчета в стилове вариращи от фънк до реге през олд-скул хип-хоп като вместо на хитовете Бобо и компания са заложили на тракове за ценители.

Видео продукцията пък е дело на проекта StudioLive, който дебютира с лайфа на Bobo & The Gang като амбицията му е да издава по няколко мини-концерта на култови банди всяка година. Концертът на Bobo & The Gang ще се разпространява през официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7.

Първото видео от проекта, което вече е в световната мрежа се казва „Пороци“. Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It