Цветове пролет/лято 2014

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Стилни неутрални цветове, свежи пастелни тонове, ярки и запомнящи се акценти – пролетно-лятната палитра за 2014-та е пъстра и интересна. Вижте кои ще са най-актуалните цветове за пролет/лято 2014, за да се подготвите за традиционното сезонно пазаруване!

Тенденциите при цветовете за сезон пролет/лято 2014 до голяма степен повтарят тези от предходните два модни сезона. Разликата е във вариациите от нюанси. Според Pantone цветът на 2014-та е сияйна орхидея – разновидност на лилавото. Но дори от компанията отбелязват в класацията си, че има още 8 цвята, които владеят модния подиум и имат силата да се наложат.

50 нюанса синьо

Синьото е универсален цвят за всеки сезон. За пролет/лято  2014 дизайнерите ни напомнят, че в зависимост от нюанса на синьото, се мени и въздействието му. Релаксиращо небесно синьо за безгрижни разходки или зашеметяващо и наситено за бляскави вечери.

Мода в синьо от Diane von Furstenberg, DKNY, Emilio Pucci, Valentin Yudashkin

Нюансите на синьото се срещат при Dior, Donna Karan, Diane von Furstenberg, Dolce&Gabbana, Emilio Pucci, Fendi, Jenny Packham, Max Mara, Nina Ricci, Tommy Hilfiger, Vera Wang.