И синчето на Катето Евро остава без работа

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Спешните кадрови реформи за подобряването на програмната схема в bTV взеха още една жертва – „Преди обед“. Сутрешното предаване, водено от Деси Стоянова и Сашо Кадиев, ще бъде свалено до дни, съобщава в. „Всеки ден“.

Новият програмен шеф на телевизията Павел Станчев не харесвал продукцията и смятал, че разходите по нея са напълно неоправдани, заради което тя трябва незабавно да изпадне от ефир.

 

„Все още не е ясно дали спират предаването заради нисък рейтинг или по други причини, но ще се заснемат още няколко броя и край“, коментираха служители на bTV. Едно е ясно, Деси Стоянова няма да бъде уволнена, а ще си остане в телевизията като щатен репортер, ако, разбира се, това я устройва.

Сашо пък и без това едва съвместява играта си в театъра и работата в телевизията, за него ще е дори облекчение, че този ангажимент му отпада.

От няколко седмици насам напрежението в частния канал може да се реже с нож. Новият директор на канала работи в екип с английски медийни консултанти, които изготвят изцяло нова схема, за да възвърнат рейтинговите му резултати от най-успешните години на телевизията – 2006-2011 г.