Тематичната сватба: Нещо зелено

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

По темата за сватбите вече многократно сме отбелязвали, че една от най-популярните напоследък тенденции е да се организира тематично празненство. 

Тематиката може да бъде всякаква, включително цветова. В рамките на четири поредни седмици и актуалната ни тема на месеца „Сватба от мечтите“ вече ви показахме как би изглеждало тържеството на вашето щастие, ако го боядисате в два различни подтона на синьото, в страстни нюанси на жълтото, червеното и оранжевото, в цвета на пясък или на гълъб. A защо не и в романтично лилаво?

Остана да споменем само последния от цветовете, които Pantone (диктаторът в тази сфера) определи като най-актуални за тази година. Това е т.нар. „канадска ела“. Тъй като попада в една цветова гама със смарагдово зеленото, любимият цвят на вече отминалата 2014, ще включим и него в настоящата статия.

Канадска ела 

Този блед зелен нюанс безспорно е подходящ за сватбено празненство, тъй като създава желаното нежно и свежо настроение. Цветът в никакъв случай не е дразнещо ярък, така че може да се използва не само за украсата и роклите на шаферките, но и за тоалета на самата булка. Ще изглежда чудесно и като решение за вратовръзката на младоженеца.

Непременно трябва да отбележим, че канадската ела създава изключително приятни за окото съчетания с някои от другите цветове на 2014 година. Можете да ги проучите в подробности чрез предходните ни статии по темата за цветните сватби – изредени са в началото на настоящия материал.

На този колаж от снимки, например, виждате колко красиво изглежда бледозеленото в комбинация с цвета „искряща орхидея“. Той се определя като най-модерния цвят за тази година.

Ето и канадската ела, сливаща се с т.нар. „спокойно син“ нюанс.

Канадската ела се съчетава прекрасно и с розово, което е любимо на толкова много дами.

Смарагдово зелено

Ето го и абсолютният цветови фаворит на отминалата 2013. Смарагдово зеленото все още не е демоде. Но определено би подхождало единствено на уверена в себе си и своята класа булка, която е свикнала да я смятат за претенциозна и да се намира в центъра на вниманието.

Дори да заложите само на детайли в този приличащ погледа цвят, всички ще запомнят деня на вашето голямо „Да“ завинаги. Картината ще бъде особено разкошна, ако възнамерявате да организирате горска сватба.

  Особено завладяващи са бижутата с искрящи тъмнозелени камъни. Те се съчетават изключително елегантно със злато и с интериор в пясъчен цвят.

Смарагдово зелените сватбени торти също заслужават специално внимание.

А ето и няколко щрихи, които показват как би изглеждала смарагдово зелената сватба във винтидж вариант.

Още интересни предложения за бракосъчетание, оцветено в зелено, ще видите в красивата ни галерия.

Ако тази статия ви е харесала, можете да харесате и страницата на Jenite.bg във Facebook!