Концерт на Лили Иванова бе проведен в Гранд Хотел Банско

1
Добави коментар
zdrvvvkov
zdrvvvkov

Концерт на Лили Иванова бе проведен в Гранд Хотел Банско

Концерт на Лили Иванова бе проведен в Гранд Хотел Банско 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Примата на българската естрада – Лили Иванова изнесе концерт в Гранд Хотел Банско в нощта на 28 срещу 29 декември.

В продължение на повече от 2 часа неуморната певица забавлява над 500-те нейни фенове, които присъстваха в пълната зала за събития на хотела.

Стотиците фенове на певицата успяха да се насладят както на по-старите, вечни хитове на певицата, така и на най-новите й проекти, които също се харесаха на публиката. Примата, която вече има издадени цели 35 албума, обеща с бенда й да продължават и занапред в същия дух.

На концерта присъстваха кметът на Банско – Георги Икономов, управителите на хотела – Андон Атанасов и Паскал Дойчев, както и бизнесмени от Благоевград и региона.

Само няколко часа преди изявата на Лили в Банско, по бТВ беше излъчен премиерно посветеният й биографичен филм „Необяснимо“ , дело на журналиста Георги Тошев, който също спомогна за високото настроение в залата. В интервю след концерта, звездата благодари за отправената й покана от хотела и сподели, че се надява да работят и през новата година, по идеи, които вече били обсъдили с организаторите от Гранд Хотел Банско.

През 2014г. Лили Иванова смята отново да зарадва феновете си с голям концерт, който ще се състои в Националната опера на 13 Февруари.

Управителите Паскал Дойчев и Андон Атанасов заявиха, че ще продължат да организират концерти, спортни прояви в най-голямата зала за събития в Югозападна България, като една от очакваните звезди в началото на следващата година е гръцкият певец Василис Карас.

loading…

Клюки.БГ препоръчва и: