Къртицата и Ивайлов Захариев в жесток сблъсък в „Под прикритие“

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Къртицата и Ивайлов Захариев в жесток сблъсък в „Под прикритие“

Къртицата и Ивайлов Захариев в жесток сблъсък в „Под прикритие“ 5.00/5 (100.00%) 1 vote

„Под прикритие“ още по-драматичен, Ивайло Захариев и Къртицата в жесток сблъсък

„Под прикритие“ обещава да нажежи атмосферата буквално до червено в следващите епизоди. В жесток дуел се включиха Ивайло Захариев и „Къртицата“ Кирил Ефремов. Екранният Мартин сподели с феновете си снимки от снимачната площадка. Фотосите правени зад кадър, подсказват, че в „Под прикритие“ има изключително напрегнати и дори ожесточени моменти. Кирил Ефремов и Ивайло са гримирани така сякаш са участвали в истинско меле, а Куката го играе рефер.

Кадрите предизвикаха множество любопитни коментари, както и въпроси какво ще се случи оттук — нататък в сериала. Засега обаче звездите мълчат по повод развитието на хитовата кримка.

Под прикритие се оказа доста нажежен

Някои от почитателите дори разпитваха дали това ще очакваме в някои от следващите епизоди на сезон 4. Захариев обаче разкри, че става въпрос за кадри снимани в предишния сезон на „Под прикритие“.

Снимките зад кадър разпалиха любопитството на феновете

Както е известно в лентата взеха участие куп звезди, сред които освен Кирил Ефремов и Михаил Билалов, успешно се изявяват в новия сезон и братя Бахарови. Захари Бахаров е в сериала от самото му начало, но брат му Явор дебютира в „Под прикритие“ съвсем наскоро.

Междувременно стана ясно, че сериалът е изключително успешен не само в България, но и в Турция, където се е превърнал в абсолютен хит. Една от продуцентските къщи дори иска да прави римейк на Под прикритие и вече се обсъждат подробностите около проекта, както и варианта да се поканят за участие някои от българските звезди.

loading…

Клюки.нет препоръчва и: