Венецуела загуби нова кралица на красотата

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Венецуела загуби нова кралица на красотата

Венецуела загуби нова кралица на красотата 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Венецуела загуби нова красавица, убиха мис Туризъм Хененис Кармона

Венецуела понесе още една жестока загуба, след убийството на Моника Спеър. „Мис Туризъм Карабобо 2013” Хенесис Кармона бе застреляна по време на сблъсъци във Валенсия. Красавицата участвала в протестите срещу президента Никола Мадуро. По време на студентски митинг тя е била простреляна в главата и въпреки че веднага е откарана в близката болница, лекарите не успяват да я спасят.

Покъртителни кадри от инцидента се появиха в интернет, а Венецуела за втори път потъна в траур. Хенесис Кармона е петата жертва на антиправителствените демонстрации в страната, които тресат вече втора седмица обществото, съобщават dni.ru.

Отнеха живота на нова мис във Венецуела

Близките на Хенесис са потресени от смъртта й, а цялата страна плаче за новата загуба, която преживява. Само преди няколко седмици Венецуела понесе друг подобен удар — по време на пътуване със семейството си, Мис Свят Моника Спеър бе жестоко убита, заедно със съпруга си.

Застреляха на протест Хенесис Кармона

Новината за смъртта на Хенесис Кармона разтърси света и цяла Венецуела. Из интернет се разпространиха кадри от покушението срещу нея, както и как един от приятелите й я пренася с мотор до най-близката болницата, като с усилие си проправя път сред разгневената тълпа.

Г

Мис Туризъм е следвала в университет в Каракас и само месец й е оставал до края на семестър. Хенесис Кармона е сред най-известните модели в страна и в южна Америка, а жестоко й убийство потресе света.

Клюки.вс препоръчва и: