Ремонта в банята | Любопитно за банята | Безплатни блогове от Log.bg

13
Добави коментар
mygodlike
mygodlike

Ремонта в банята
17 Юли 2009 / 08:11  |  Автор: bania  | 

 | Категория:

Любопитно

,
Технологии

,
Бизнес

,
Арт

,
Други

,
Хоби и развлечения

 | Рубрики:
Информация
,
Полезно
,
Съвети
,
Ремонт

Банята е част от имота, от които трябва да започнете ремонта.

Ето и няколко съвета как да подходите към нещата:

1. Изберете си цвят на плочките за стените и пода – именно плочките дават уникален вид на банята и създават атмосфера. Вече на пазара се предлагат множество цветове и шарки. Можете да направите банята си в един цвят или да я декорирате и украсите в няколко различни цвята или нюанса.

Най – стандартните цветове за бани са: бяло, синьо и бежово. Бялото и бежовото си отиват с всичко, и точно поради тази причина са и най-използваните, докато синьото напомня водата и може би това е причината хората да го асоциират с бани. 

Но сега изборът е наистина богат и Вие можете да се спрете на червено, жълто, зелено, лилаво, розово или дори черно. Изборът зависи от Вас, а от нас ето Ви няколко идеи:

2.Поставяне –  след като сте си избрали плочките Ви съветваме първо да поставите тези за стената и после да сложите плочките за пода.

3. Избиране на санитарния фаянс, ваните и душ кабините – тук освен с модните тенденции, предпочитани форми или бюджет, ще трябва да се съобразите и с размера на помещението. Не всяко помещение може да поеме вана например, дори тя да е малка пак ще отнеме голяма част от помещението, но пък за такъв случай се предлагат душ кабини. Те не заемат много място и са много подходящи за малки бани.

След като сте си избрали вече санитарното оборудване, идва ред да я поставите.

4. Смесителите и Аксесоарите – избирането и поставянето на смесителите и аксесоарите е последната стъпка с която приключва работата по банята. Изборът и тука е голям, съветваме Ви да заложите на удобството и да изберете онези аксесоари и смесители, които не само да подхождат на интериора на банята но и да са Ви удобни за ползване.

Източник : www.decorcenter.bg

КЛЮЧОВИ ДУМИ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари!

Име: Билд
Пол: Жена

Възраст: 34

Дата на регистрация: 12 Юли 2009