Три трика за красота, които всяко момиче трябва да знае

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Да притежаваш подходящите козметични продукти за всяка ситуация би било идеално, но всички знаем, че дори и да имаме цял козметичен магазин у дома, няма как да го носим постоянно със себе си.

Понякога сме в движение, преспали сме при приятели, любимите ни сенки са свършили и т.н. За да се спасяваме от тези ситуации, е необходима от време на време да прилагаме някоя и друга женска тайна. 

Ето три трика, които ще са ти от ползва в тези моменти. 

Сенки, които издържат цял ден 

Ако има един продукт, който винаги имаме в дамската си чанта, това е червилото. Затова, когато имаш нужда от малко цвят на клепачите си и нямаш сенки, използвай червилото си. 

Нанеси малко червило върху вътрешната страна на китката си, след което го размажи с пръсти и каквото е попило по тях нанеси на клепачите. Пролетта наближава и със светлорозово или пък с по-ярък нюанс ще си напълно актуална. Червилото ще издържи цял ден, без да мръдне за разлика от пудрообразните сенки. 

Бонус: Розовото прави погледа по-светъл и щастлив. Пробвай червилото на Dior Addict в цвят Baby Rose – стои еднакво добре на устни и клепачи. 

Остри скули

Много от нас копнеят за острите скули, които са запазена марка на манекенките. Можеш да постигнеш илюзията за тях много лесно. След като поставиш основата на лицето си, прескочи ружа и мини директно към бронзанта. Използвай кремообразен, по възможност без блясък и няколко тона по-тъмен от кожата ти. Нанеси го по бузите към слепоочията и по двете страни на носа. 

Фиксатор за вежди

Без значение дали си фен на плътните вежди, или носиш своите по-естествено, винаги искаш те да са добре оформени и да не мърдат. Ако нямаш специализирани продукти под ръка, използвай балсама си за устни. Той ще направи цвета им една идея по-тъмен и ще ги фиксира за цял спокоен ден.