Ново Paco Rabanne 1 Million $ 2014

2
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Едно неочаквано ново предложение бе представено вчера от Paco Rabanne което носи името 1 Million $ или 1 Million Dollars и е най-новият мъжки парфюм от колекцията 1 Million на Paco Rabanne за мъже!

Paco Rabanne 1 Million $ е новата лимитирана версия на оригиналният Paco Rabanne 1 Million (2008), който ще се появи най-рано през следващият месец. 1 Million $ е създаден в чест на доларовите банкноти и затова флаконът му е оформен като златна матрица декорирана със знака за долар ($) откъдето и два и 1 Million $.

„Нашият нов съблазнителен парфюм смее да зададе въпроса: Кой никога не е сънувал, че печели 1 милион долара?“

1 Million $ съдържа оригиналната композиция на 1 Million създадена от Кристофър Райнълд, Майкъл Жирард и Оливър Печекс съчетали нотките на червен портокал, грейпфрут и мента във върха, допълнени с кимион и роза в сърцето. Финала на композицията е от акорди на кехлибар, пачули, светли дървесни нотки и кожа.

Ароматът му е подходящ за през нощта или пък за през деня ако времето е прохладно и ви трябва интензивен парфюм. Сезоните през които е най-подходящ са Зимата, Пролетта и Есента. Подходящ за мъжете на възразт от 25 до 40 годишна възраст.

Новата специална версия на 1 Million $ ще се предлага във флакон с обем от 100мл и Eau de Toilette