Спечелете парфюм Truly Lovely

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

За всички дами, които предпочитат подчертано женствените парфюми, е наградата от тази седмица в най-добрият сайт за награди в България LuckyStar.bg.

Laurelle Truly Lovely е с чувствен, подканящ и цветен аромат, идеален за всеки ден. Опаковката му е нежна и с формата на сърце, което означава, че може да бъде страхотна добавка към Вашата дамска чанта или да изпъква върху козметичната Ви етажерка.

Лек и с намек за цветя, можете да се наслаждавате на добре балансирания му аромат както в офиса, така и през уикенда. С него лесно ще направите впечатление сред близките си, защото Truly Lovely е точно такъв, каквото е името му – наистина чудесен!

За да се регистрирате в томболата за този страхотен парфюм, трябва да имате профил в LuckyStar.bg. След като се регистрирате, изберете бутон „Участвам“. Така ще се включите в седмичната томбола. А за всеки регистриран приятел, който влезе през Вашия уникален линк, ще получите по един допълнителен шанс да спечелите Laurelle Truly Lovely.

Стискаме Ви палци!:)

Краен срок за участие: 02 Март 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.