„Търси се“ с Диана Любенова

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Актрисата Диана Любенова ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ тази неделя, 2 март от 11 часа. Зрителите ще видят личния й свят такъв, какъвто не го е показвала никъде. Това, разбира се, ще стане с помощта на най-близките хора, с които ще я срещнат водещите Меги и Нели.

Емоционално ще бъде интервюто с майката на актрисата, която ще признае, че са дълбоко свързани. „Тя е много грижовна, много отдадена на семейството. Тя е най-позитивният човек сред нас, амбициозна, отдадена на детето и любовта на живота й – Лес“, разказва майката.

Другата среща, която също много ще развълнува Диана е с нейната сестра Лора. „Винаги съм се учила от нея и съм вървяла по стъпките й“, признава по-малката Лора. Диана пък ще разкаже за трудния път да сестра й да има детенце. „12 години ние преживявахме нейната борба за дете и слава богу наскоро тя роди прекрасно момченце по метода ин витро“, разкрива Диана. Тя ще признае ,че нейната дъщеря също е зачената инвитро. „Моят случай беше много лесен и бързо се случи бремеността“, признава актрисата.

Меги и Нели ще пренесат актрисата и в родния й град Видин, за да я срещнат с баща й Любен. За пълната свобода, която й е давал и щастие от нейните успехи – той ще разкаже в „Търси се“.

Най-вълнуваща за нея ще бъде срещата с бащата на детето й – американският продуцент Лес Уелдън. Той ще разкрие, че любовта между тях се случва много бързо. „Тя е независима и амбициозна жена. Научи ме  какво е истински да обичаш, да си отдаден на другия. Тя е огънят, а аз съм по-спокойният. Най-трудният ни период беше, когато в продължение на година и половина тя не можа да забременее и се наложи да потърсим помощта на д-р Стаменов“, споделя Лес Уелдън.

Голямата изненада за Диана ще бъде влизането в студиото на нейната дъщеричка София. На какво си играят и как се забавляват заедно – те ще покажат нагледно в студиото тази неделя.