Модни находки на седмицата: стилни гащеризони » eMODNO да имам

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Гащеризонът е един от елементите в гардероба на дамите, който придава шик и може да бъде носен за най-различни поводи. Подходящ е както за ежедневния аутфит на работното място, така и за да впечатлите с визията си на вечерно парти или специално събитие.

Точно тези негови характеристики, го правят рационална находка. Освен това правилно подбраният модел за вашата фигура, ще ви помогне да подчертаете предимствата й. Може да заложите на гащеризон, който акцентира към деколтето чрез изрязана или асиметрична кройка в тази област.

Като цяло това е облекло, което издължава силуета и придава височина на дамите, особено ако се комбинира с обувки на висок ток. Може да съчетаете с блейзер или дълга жилетка с ефектна кройка.

На пазара се предлагат много атрактивни модели с пеплум, текстилен или метален колан за акцент. Страхотен избор са гащеризоните от дантела или с артистична флорална, графична или животинска щампа. Днес решихме да ви предложим няколко прекрасни варианта на този моден артикул. Подбрахме красиви и елегантни находки от онлайн магазините: shopping-terapia.com, boohoo.com и goddiva.co.uk.

редактор: Делица Цонева

Вижте още:

Модни находки на седмицата: панталони с щампа

Модни находки на седмицата: бельо за съблазън

Модни находки в снежна гама

Модни находки на седмицата в спортен стил

Модни находки на седмицата: класически обувки

Модни находки на седмицата в пастелна гама

Модни находки на седмицата: стилни шапки

Модни находки на седмицата: секси червени рокли

Модни находки на седмицата: артистични обувки

Модни находки на седмицата: стилни блузони