Кои са най-ревнивите жени според зодията? | Gadatel.org

35
Добави коментар
felisima
felisima

Ако ви кажем, че повечето жени са супер ревниви, едва ли ще се учудите. Но някои го правят в умерени граници, а други избухват и от невинен поглед. Разбира се, има и такива, които смятат ревността за супер глупаво нещо. Подготвили сме ви много интересна, а и полезна класация. Вижте кои са най-ревнивите жени и си имайте едно наум, преди да им дадете повод.

12 – място – Козирог

Тя да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима особа? По-скоро ти си този, който трябва да ревнуваш. Не си мисли, обаче, че ако я направиш на глупачка пред хората, ще ти се размине.

11 – място – Водолей

Тя има много освободено мислене, за нея граници не съществуват. Камо ли „окови“. Тя самата не обича да се съобразява и да й се държи сметка, затова рядко го прави с другите. Пък и едва ли ще задържите вниманието й толкова дълго, че да се стига изобщо да ревност.

10 – място – Близнаци

Макар че Близнаците изглеждат ревнивки, тук работата е друга. Те по-скоро държат да знаят истината. Ако отношенията ви по принцип са искрени, няма да имате проблем с нейната ревност. Но, ако често криете и лъжете, то със сигурност ще ви попарва с кофти въпросчета и напрегнати сцени.

09 – място – Стрелец

Тези момичета са прекалено милосърдни, за да допуснат, че мъжът, когото обичат, би им изневерил (освен, ако вече не са се опарили). Но в момента, в който пренебрегнете тях заради каквото и да е друго, веднага ще се нацупят.

08 – място – Риби

Тук нещата са малко по-особени. Тази дама е романтична, търси любов като в приказките и ако нейният принц се заплесне по някоя придворна дама, това направо я убива отвътре. Затова е и постоянно нащрек за сигнали.

07 – място – Везни

Дори и да ревнува, тя няма да ви го каже. Ще се опита веднага да си втълпи, че вие сте човешко същество и съответно имате право да общувате с всякакви хора. Но все пак! Да си знаете, че вътрешно хич не й е комфортно. А може и да си измисли повод да ви накаже.

06 – място – Дева

Интересното при Девата е, че тя не ревнува до момента, когато й се даде първия повод. Оттам насетне, ще ви държи сметка за всяка стъпка. Бъдете предпазливи. Тя освен горда е и отмъстителна!

05 – място – Лъв

Ако се влюби, жената Лъв обича с цялата си страст и душа. Затова си е и доста ревнивичка (макар често да не го признава). И като прибавим факта, че да пренебрегнеш тази зодия си е направо игра с огъня, ситуацията става взривоопасна.

04 – място – Рак

Жените, зодия Рак, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот!

03 – място – Скорпион

По природа тези жени ненавиждат до мозъка на костите си бившите ви приятелки. А камо ли потенциалните ви такива? Нейното си е нейно и никой няма право дори да си помисля за него. Ние поне ви съветваме никога да не давате повод за ревност на жена Скорпион.

02 – място – Телец

Ако някога ви се случи флирт или забежка, за нищо на света не казвайте на половинката си Телец. Първо ще смаже вас. А после ще смаже и нахалницата, осмелила се да ви доближи. Макар интелигентни и ерудирани, тези жени са адски ревниви.

01 – място – Овен

Момчета, дори приятелски разговор с друга жена може да стане причина вашата да ви зареже! Дамите, зодия Овен, в никакъв случай не биха преглътнали факта, че сте отделили внимание на друга. Супер ревниви, но и неумолими, ако сгафите. Най-предпазливи трябва да сте именно с тези жени.