ВАРНА: Три курса Арт Нокти 38 часа-различни техники на Декорации в Маникюра! One Stroke и 3D + Златна отливка в Beauty studio…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Три курса за различни техники на декорации – ONE STROKE, 3D дизайн и Златна отливка за 38 часа – общо 165 лв.

Ще се научите да създавате произведения на изкуството!

За техниката One Stroke/Уан Строук

ONE STROKE е вдъхновяваща техника за създаване на артистични дизайн и и найл арт. Маникюристите, които искат да развиват способностите си внайл арти изкуството на маникюра неминуемо работят с нея.

За техниката 3D nail art / 3Д найл арт

3D техника на рисуване на маникюра прави невероятно впечатление.

  

Елементи и изпълнение на художественното рисуване при техниката Златна отливка.

 Нокти, вдъхновени от природата!  

Гаранция за качество и дизайн от Beauty studio Helenna face!

След завършване на курса получавате Диплома от Министерство на образованието и Национална агенция на образованието и науката и Europass Sertificate/Еуропас Сертификат.

Диплома и сертификат преведени на английски език.

Условия
Ваучер е валиден от 05.03.2014 до 30.05.2014г.; Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за приятелите си;Офертата включва: ВАРНА: Три Курса Арт Нокти 38 часа -различни техники на Декорации в Маникюра! One Stroke и 3 D + Златна отливка в Beauty studio Helenna Face само за 165 лв.!Необходима е предварително запазване на час 5 дни по-рано на телефон : 0893 48 59 59;- Работно време: 10.00-18.30 Събота и Неделя – почивни дни;При отказ от резервация по-малко от 24 часа или неявяване в уговорения час, ваучерът се счита за използван;- Ако имате допълнителни въпроси относно офертата, можете да се обърнете към рекламодателя на посочения телефон.- запазване на час поне 5 дни преди изтичане валидността на ваучераЗа да ползвате услугата задължително представете вашия разпечатан ваучерНамаление може да се ползва със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВсички условия за ползване на Kolektivni.bg След изтичане на офертата имате срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.