15 вдъхновяващи и модерни начина да вържеш шал

3
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Шалът е част от гардероба на всяка модерна жена през всеки един от четирите сезона

Активната жена, която е непрекъснато в движение и няма време да обикаля магазините, може да заложи на шала,като средство за разнообразяване на тоалетите. Шалът  придава елегантност на дрехите, модерен вид, топлина, подчертан стил и завършен вид.

Освен това, мъжете харесват жени с красив шал на врата. За да извлечете максимума от този атрактивен аксесоар, обаче, трябва да го носите правилно. Усилията наистина си заслужават, защото само един възел може да ви преобрази в добрия смисъл на думата. 

Шалът може да се носи не само на врата, но и на главата, раменете, кръста. Разбира се, трябва да го съобразите с повода. Така например, на делова вечеря можете да подчертаете красивите си голи рамене с шал, чиито краища е добре да хванете с фина брошка. В офиса пък можете да носите шала си под ризата, така че той да се забелязва деликатно. В нощния клуб може да последвате холивудските красавици, които го слагат на врата и оставят края му да виси най-малко до ханша. 

Спортните шалове са добре решение за ежедневието, защото не са претенциозни. Изберете голям, триъгълен, памучен шал. Прехвърлете краищата му зад врата, или ги спуснете отпред. Шаловете с ресни също изглеждат добре и ви помагат да бъдете различни и интересни. 

През топлите месеци може да използвате шалчета вместо колан на кръста. Вържете го на панделка в края или както ви харесва.  

15 вдъхновяващи и модерни начина да вържеш шал 4.75/5 (95.00%) 4 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари