Donna и Pavell & Venci Venc’ ще живеят вечно /видео/

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Donna и Pavell & Venci Venc’ ще живеят вечно

ТРИМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛИ ИЗБУХВАТ С ОБЩА ПЕСЕН И КЛИП

Кои са вдъхновителите на младите хора и как можем да „живеем вечно“, гледайте видеото към песента „Ще живеем вечно“.

„Ще живеем вечно“ е първата колаборация на артистите Donna и хип-хоп дуото – Pavell & Venci Venc’. Автор на музиката, аранжимента и текста е Павел Николов – Pavell.

Продуцент на песента и клипа – „Ще живеем вечно“ е мултимедийната компания Flashmedia в партньорство с Virginia Records. Снимките на клипа се състояха в два снимачни дни – в White Place Studio и в избрани външни локации. Специална роля във видеото имат тийнейджърите Габриела, Калоян и Ирник. Само на 14 години, тримата изпълниха перфектно своята актьорска игра. Във видеото с провокативна роля участва модела Йоана Карастоянова

Donna, Pavell & Venci Venc’ изрязяват своя респект към български и световни личности, които вдъхновяват младите хора, държейки портрети на Bob Marley, Nelson Mandela, Muhammad Ali, Michael Jackson, Whitney Houston и апостола на свободата – Васил Левски.

Калиграф, реквизит от музикални артефакти, специална въртяща се кино платформа и мултимедийна среда допълват разнообразието на сцените на клипа.

В екипа на видеото са Добри Николов, Йонко Балевски, Ангел Пешков и Константин Жеков, режисьор на монтажа е Александър Марков – Ann.DI, а специалните ефекти са на Христо Колев – Sane. Продуцент и креативен директор на „Ще живеем вечно“ е Атанас Лозанов Nasix. Стайлингът е на Pause Jeans, а гримът и прическите – на Марио Костовски.

Продукцията на Flashmedia – „Ще живеем вечно“ беше подкрепен от Shark Eneregy Drink Bulgaria, Pausе Jeans и Raffy Terassa Bar.

Песента „Ще живеем вечно“ е само началото на нови проекти на Donna и Pavell & Venci Venc’, които са приятели и в живота, обмислят да работят заедно и в бъдеще.

За пръв път песента прозвуча пред публика на 18.02 – по време на Първия Рожден ден на Flashmedia. Eксклузивната премиера на видеото бе на 06.03 във vbox7.com!