КАКЪВ ПАРФЮМ ДА ИЗБЕРА

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Парфюмът е аксесоарът, който придава завършен вид на всяка дама, прекарала часове пред огледалото, за да изглежда перфектно. Ако уханието липсва или е неподходящо, ефектът от положените усилия е незабележим.

Ароматът, който една дама излъчва, е много показателен за нейната индивидуалност, стил и класа. Затова изборът на подходящ парфюм е толкова важен, колкото е и изборът на тоалет. Факт е, че всяка жена по един или друг начин се опитва да привлече внимание. Иска да се хареса на приятели, близки, любим. Често иска просто да бъде забелязана или да пофлиртува. От избора на правилен аромат зависи до голяма степен успехът и настроението.

Предлаганият асортимент от аромати е огромен. Във всеки специализиран магазин може да откриете голямо разнообразие от парфюми с различни аромати – мускус, сандалово дърво, амбър, кедър.

Но дори и най-скъпият парфюм не струва, ако не отговаря на индивидуалността ви. Уханието на една жена може да въздейства както опияняващо, така и отблъскващо, затова при избора на парфюм би трябвало да се подходи с особено внимание. Също толкова трудно е да избирате парфюм за подарък, освен ако просто не искате да отбиете номера. Трябва да познавате добре човекът, когото искате да изненадате, в противен случай избраният, без вкус, изискан подарък може да събира прах с години на тоалетката.

Не е нужно да имате много парфюми, но за една дама е важно да има поне няколко, които да са съобразени с повода или събитието, за който се използват. Не може един парфюм да се ползва през деня, вечерта, за парти, за среща или друг повод. Той трябва да отговаря на обстановката и събитието.

Дали ще го носите на работа, на разходка, на празник или на годишнина – всичко това е от значение. Ако съобразите избора си с тази важна особеност ще подчертаете още повече красотата и личността си в дадената ситуация. Така например на работното място не е нужно да се пръскате с тежки и задушаващи парфюми. Тук контактите са с много хора, които имат различни вкусове и не трябва да натрапвате уханието си.

Използвайте по-женствени, неутрални аромати, с леки цитрусови нотки. За разходка препоръчителен е свеж и лек аромат с плодов оттенък, който да не дразни околните, но в същото време да привлича обонянието. Ако обаче имате важна делова среща, на която трябва да направите впечатление, задължително заложете на изискан парфюм. За да убедите събеседника си трябва да изберете един силен и в същото време неутрален аромат.

Това ще подчертае не само изискания ви стил, но и ще ви открои като силен играч. Очаква ви романтична среща с вечеря на свещи и трябва да сте неотразима. В този случай използвайте елегантен и загадъчен аромат, така че да подчертава женствеността ви и да сте неустоима. За парти пък най-подходящ е парфюм с флорални аромати.

Парфюмите базирани на цветна основа са естествени и приятни. Те ще създадат усещане за свежест, дори и след часове прекарани в танци. Не забравяйте, внимателно подбраният аромат съчетан с аромата на вашата кожа подчертават вашата индивидуалност и ви позволяват да се чувствате единствена, неповторима и незаменима. Никога не купувайте парфюм само защото приятелката ви го има същия. Вашият парфюм е този, който отговаря на вашите лични потребности.