Кой ще надделее в първото Вечно дерби за 2014 г.?

23
Добави коментар
zalozi.bg
zalozi.bg

Начален час: 16:15 по  TV7
Дори и за неутралните фенове, двубоят между столичните грандове Левски и ЦСКА винаги предизвиква интерес, независимо в колко лошо състояние се намират двата отбора. Първият мач между двата тима за първенство през този сезон завърши с категоричното 3:0 в полза на Червените. След това Сини и Червени се срещнаха и за Купата на България, като тогава и в двата мача не успяха да си отбележат гол в общо 210 игрови минути. Сега букмейкърите са на мнение, че шансовете на двата отбора са изравнени и коефиентите са приблизително еднакви в повечето букита.

Странно е според нас, че отборът на Левски получава конкурентен коефициент, като се има предвид факта, че Сините са в отчайваща форма. Собственикът на клуба дори заплаши да разпусне отбора, след като подновяването на първенството беше повече от слабо за Левски. Първо, те направиха равен 2:2 със Славия на собствения си стадион (след носещото кошмари за сините фенове равенство с Белите от май мин. год.), а след това паднаха от Локомотив София. Локото и Славия определено не са силни в момента, така че тези резултати на Левски могат да се окачествят като провали.

ЦСКА са по- стабилни и започнаха новата година с две победи над Черноморец и екзекутора на Левски – Славия. Играта на Червените е категорично по- добра от тази на Сините и затова смятаме, че ЦСКА са големия фаворит в тази среща. Букмейкърите не дават свой фаворит за дербито, но ние имаме такъв и смятаме, че един залог за ЦСКА в този мач е много резонен. Успех!