Робот-прахосмукачка Roomba 650

1
Добави коментар
zona
zona

Робот-прахосмукачка Roomba 650
Красива, умна, достъпна и най-важното неуморима. Това е прахосмукачката-робот iRobot Roomba 650. В допълнение към модел 630, предлага функция за програмиране на почистването. В опаковката ще намерите допълнително една виртуална стена и резервни филтри. Техническото оборудване включва системата за почистване iAdapt, модернизираният контейнер за боклук AeroVac, системите Dirt Detect и ANTITANGLE, програмата SPOT и др.
 
Тегло: 7.000 кгКод: roomba650 Детайлно описание
Основни предимства на Roomba 650

Почиства всички видове твърди подови настилки и килими

Най-интелигентната системата за почистване и навигация iAdapt

Тристепенна система за почистване

Система за странично почистване на ъгли и покрай стени Wall Follow

Адаптивна глава за почистване от второ поколение

Обемен контейнер AeroVac

Филтри от микрофибър

Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими

Акустично разпознаване на боклук

Функция „Програмиране на почистването“

Функция „Виртуална стена“

Броня с омекотен допир

Сензори срещу падане от стълби
 

Най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt

iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори, 67 пъти в секунда и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението.

 

 

Тристепенна почистваща система

Ненадминатото качество на почистване с прахосмукачките-роботи Roomba се дължи на високо функционалната тристепенна почистваща система. В рамките на тази система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през ефективен филтър от микрофибър.

 

 

1. Ротационна странична четка

Благодарение на страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места, използвайки системата Wall Follow.

2.Две противоположно въртящи се четки

Роботът използва принципа на две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. Благодарение на тази система Roomba събира изключително ефективно прах и по-големи боклуци от пода.

3. Оптимален всмукателен ефект

В контейнера се намира ефективен всмукващ мотор, който поема финия прах и малките боклуци, захванати по четките.

 

Адаптивна почистваща глава от 2-ро поколение

Моделът Roomba 650 е оборудван с адаптивна почистваща глава от 2-ро поколение, която се приспособява динамично към почистваната повърхност, независимо дали това е ламиниран под, килими, балатум или плочки.

 

Контейнер с голям капацитет

Roomba разполага и с контейнер с голям капацитет AeroVac, който с помощта на филтър от микро влакна събира и най-финия прах.

 

Акустично разпознаване на боклук

Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect, която с помощта на акустични сензори открива силно замърсени участъци, на които роботът отделя по-голямо внимание.

 

 

Функция „Програмиране на почистването“

Благодарение на функция за програмиране на почистването можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

 

Функция „Виртуална стена“

Пространството, в което Roomba почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Виртуалните стени образуват невидимо препятствие, през което роботът не преминава. Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до електрически и компютърни кабели и до чупливи предмети.

 

Какво получавате

За кого е предназначена?

Прахосмукачката-робот iRobot Roomba 650 е най-подходяща за апартаменти и къщи с подова площ до 120 кв.м. Функцията за програмиране на почистването Ви освобождава от най-малките задължения по почистване. Просто задайте времето на почистване и роботът ще свърши останалото. Комплектът съдържа една виртуална стена, улесняваща организацията на почистване. Допълнителна – може да бъде закупена отделно.