Робот-прахосмукачка Roomba 780

1
Добави коментар
zona
zona

Робот-прахосмукачка Roomba 780
Отлично оборудван модел роботизирана прахосмукачка Roomba от серия 700. В допълнение към модел 770, модел 780 притежава удобно дистанционно управление, чифт виртуални навигатори, улесняващи организацията на почистването, комплект резервни четки и една резервна странична четка.Техническото оборудване на робота включва подобрена адаптивна почистваща глава, системата Dirt Detect, контейнер AeroVac от второ поколение, високо ефективни HEPA филтри, повече сензори, както и съвършената система за почистване iAdapt.
Тегло: 7.000 кгКод: roomba780 Детайлно описание
Основни предимства на Roomba 780

Почиства всички видове твърди подови настилки и килими

Най-интелигентната системата за почистване и навигация iAdapt

Тристепенна система за почистване

Система за странично почистване на ъгли и покрай стени Wall Follow

Адаптивна глава за почистване от второ поколение

Обемен контейнер AeroVac от второ поколение

Филтриране през двоен HEPA филтър

Индикатор за пълен контейнер

Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими

Акустично и оптично разпознаване на боклук

Функция „Програмиране на почистването“

Функцията „Виртуална стена с навигатор“ – организирано почистване на повече помещения наведнъж

Броня с омекотен допир

Сензори срещу падане от стълби

Дистанционно управление

Богата гама от аксесоари

Най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt

iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори, 67 пъти в секунда и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението.

 

 

Тристепенна почистваща система

Ненадминатото качество на почистване с прахосмукачките-роботи Roomba се дължи на високо функционалната тристепенна почистваща система. В рамките на тази система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през двоен HEPA филтър.

 

 

1. Ротационна странична четка

Благодарение на страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места, използвайки системата Wall Follow.

2. Две противоположно въртящи се четки

Роботът използва принципа на две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. Благодарение на тази система Roomba събира изключително ефективно прах и по-големи боклуци от пода.

3. Оптимален всмукателен ефект

В контейнера се намира ефективен всмукващ мотор, който поема финия прах и малките боклуци, захванати по четките.

Адаптивна почистваща глава от 2-ро поколение

Моделът Roomba 780 е оборудван с адаптивна почистваща глава от 2-ро поколение, която се приспособява динамично към почистваната повърхност, независимо дали това е ламиниран под, килими, балатум или плочки.

 

Контейнер с голям капацитет от 2-ро поколение

Roomba 780 разполага и с контейнер с голям капацитет AeroVac от второ поколение, който с помощта на двоен HEPA филтър улавя и най-фините прахови частици.Индикаторът за препълнен контейнер сигнализира, че е дошло време почистването му.

Акустично и оптично разпознаване на боклук

Системата Dirt Detect от второ поколениеползва акустични и оптични сензори. Тя открива силно замърсени участъци, на които роботът отделя по-голямо внимание.

 

 

Функция „Програмиране на почистването“

Благодарения на функцията „Чистене по разписание” можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

Функция „Виртуална стена с навигатор“

Виртуалната стена с навигатор съчетава две функции. Може да я използвате като бариера за определяне на пространството за почистване или чрез виртуалния навигатор да помогнете на Roomba да почисти поетапно целия апартамент, стая по стая. Препоръчваме използването на не повече от 3 виртуални навигатора, разпределени съгласно размера и особеностите на пространството.

Какво получавате

 

За кого е предназначена?

Прахосмукачката-робот iRobot Roomba 780 е предназначена за големи апартаменти или къщи, в които няма нужда от ежедневно почистване. Моделът притежава всички функции, необходими за напълно автоматична работа. Комплектът резервни принадлежности дава възможност за дългосрочна експлоатация, без необходимост от допълнително закупуване на части и консумативи.