Борис Дали избра Константин за кръстник на сина си

9
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

В най-женския празник от годината – на 8-ми март, точно в 22:30 часа, ‘Поверително от NL’ ще покаже един грижовен съпруг и всеотдаен баща – Борис Дали.

Харесай страницата ни във Facebook

Единствено за най-горещия телевизионен таблоид, поп-фолк любимецът се съгласи да покаже първородният си наследник – Красимир.

“Исках момиче. От големия ми син разбрах, че ще ставам баща за втори път, той знаеше преди мен“, споделя пред камерата на “Поверително от NL“ бохемът на поп-фолка и допълва: “Константин ще бъде кръстник на малкия ми син“.

Има ли тайни Борис Дали от майката на двете си деца Лили, за какво мечтае един от най-желаните мъже в поп-фолка и лесно ли е да си баща на две момчета? Пред гост водещата Ива Екимова Борис и първородният му син Краси споделят съкровените семейни истории и трепета от появата на малкия Константин.

В ексклузивното си интервю пред камерата на “Поверително от NL“ първата участничка, отпаднала от “Къртицата 2: Разтърсване“ – Антоанета Линкова, позната като Роксана, коментира всички слухове, с които името й бе свързвано. За Софи Маринова тя разказва: “Когато за първи път се изявих като Роксана в едно музикално риалити, Софи Маринова ми се обади и ме покани у тях.

Беше точно преди финала. Даде ми рокля, обувки, даже и бельо. Каза ми: “Взимаш тези обувки и с тях по моите стъпки!“ Нежната поп-фолк изпълнителка разкрива истината за съпруга си – Калин, когото познава покрай приятелството му със собствения й баща.

Мислите, че вече сте видели всичко от сватбата на Жоро и Мая Илиеви? Историите от най-знаковото събитие, за което се говори вече 20 години, продължава в събота точно в 22:30 ч. по TV7, когато познатите герои устройват небивал пир. Купон, за който се носят легенди.

Как пируват и се веселят най-големите в страната през 94-та година? Митове ли са замерванията с пачки с банкноти и кой забавлява подземните босове? Горещия телевизионен таблоид ще развенчае някои от заблудите, вече тиражирани в медийното пространство.

Само по TV7 в събота вечер – Камен Воденичаров и Август Попов в един бележит пир ръководен от конферансие номер едно – Миодраг Иванов.

Любопитството на преследвачите на “Поверително от NL“ този път се спря на две изискани дами от българския политически живот. Заместник председателят на народното събрание Мая Манолова е първата мишена на няколкодневно папарашко преследване.

За най-горещият телевизионен таблоид не остана тайна ежедневието на още един политик – бившият еврокомисар Миглена Кунева. Под прицела на любопитната камера са Юксел Кадриев, както и Денис Ризов, придружен от актуалното си гадже.

Холивудския блясък на звездите Пиърс Броснан и Мила Йовович не заслепи обектива на изкусните репортери под прикритие. Как двете звезди прекарват свободните си часове, какво ги привлича и как изглеждат извън блясъка на червения килим – най-горещият телевизионен таблоид ще разкрие в събота точно в 22:30.

“Поверително от NL“ – градът е голям и папараци дебнат отвсякъде!

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)